سلام به همه من یه مشکل دارم تو بازی وقتی صفحه شلوغ میشه مثلا pl تو بازی باشه یا کلا تو درگیری ها یه ردلاین بالای صفحه میاد و لگ میشم
میخوام ببینم مشکل از نتمه یا گرافیک . راهنمایی کنید پلیز .
سلام به همه من یه مشکل دارم تو بازی وقتی صفحه شلوغ میشه مثلا pl تو بازی باشه یا کلا تو درگیری ها یه ردلاین بالای صفحه میاد و لگ میشم
میخوام ببینم مشکل از نتمه یا گرافیک . راهنمایی کنید پلیز .
فک کنم از هر دو
البته نت خیلی بیشتر تاثیر داره،که توی ایران هیچکسی نداره
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
در مرحله اول شما تنظیمات network بازی رو بذار روی low بعد گرافیک وقتی توی حالت نرمال درست هستش توی حالت گنک یا شلوغی هم درسته ، شما علاوه بر سرعت دانلود که باید بالای 70 باشه اپلودتون هم 30 یا بالاتر باشه کافیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تقریبا ۴ ماهه اینطور دارم بازی میکنم نت ورک هم رو low هست ولی تو درگیری همیشه خط قرمز میاد واسم... عادت کردم دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با سرعت دانلود 36 بدون هیچ لگ و دلی توی se asia با پینگ 200 بازی کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نمیگم شما مشکل داری یا نداری ، ممکنه یک منطقه ای باشه که با 128 هم راحت بازی کنی ، بنده نرمالش رو گفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا یه پیشنهاد بدید نتمو عوض کنم یا همینو ارتقا بدم ؟
من زنگ هم زدم به isp گفت می خواین سرویس گیم فعال کنم براتون فایده ای هم داره ؟
بله دیگه فایده داره . امتحان کنید از خودشون کمک بگیرید و نهایتش اگر درست نشد با برنامه گرافیک و ... رو تست کنید که سالم باشن برای اینکار کافیه توی گوگل بنویسید تست گرافیک . و اگرم خواستی نت رو عوض کنی از گیم نت های محله یا منطقه خودتون سوال بگیر که کدوم شرکت اینترنت برای بازی خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزيزم اگر اينترنت خوب ميخواي برو شاتل خيلي عاليه من همين بازي دوتا ٢ رو توي ٣ ساعت دانلود كردم و سرعت ٨ مگ بود سرعت دانلود 1079 ديگه بيشتر نميشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هيچ لگي هم نداشت ولي خطم فيبر نوري شد اسياتك گرفتم مثه شاتل نيست بد هم نيست ولي خوب اون...
فقط جهت اطلاع از شركت هاي اينترنتي خوب گفتم من شاتل رو پيشنهاد ميكنم بگيري؟
سرعت 8 مگ شاتل تا موقعی که من اطلاع داشتم خداتومن بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بررسی کن پینگ های وب تو منطقتون چطوره . از نظر قیمت هیچی به های وب نمیرسه .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©