واقعا درست گفتی عزیز. ته دل مارو خالی کردن یکهو نا امید شدم. والا هر فردی در یک بازی خاصی مهارت لازم رو داره حالا من در بازی دوتا2 نوب هستم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا درست گفتی عزیز. ته دل مارو خالی کردن یکهو نا امید شدم. والا هر فردی در یک بازی خاصی مهارت لازم رو داره حالا من در بازی دوتا2 نوب هستم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1-لینک اموزش هیروهای دوتا: لینکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2-ریپلی توی گوگل سرچ بکنی هست
The enemy of my enemy is my Friend
KAMAL_TITANIUM (06-28-2015)
ریپلی رو برو تو قسمت Watch در دوتا 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد روی بازی ها Download Reaplay و بعدش Watch بزن
دوربین رو هم از اون بالا به حالت Free تغییر بده
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
noooooby
noooooooby
davidkami (06-30-2015)
شما بازیت خوبه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
اگه پایه هستی این لینک رو دانلود کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Games5.Sepanta.Com | DeathMatch - Match - Public - Aim - Zombie - Gun Game | ارائه دهنده سرور هاي بازي کانتر استرايک 1.6
ببینیم کی Noob هست
رهی (06-28-2015)
من وقتی دوتا 2 رو اجرا میکنم CPU Usage سیستمم 80-90 درصد یا حتی گاهی 100 میشه
این اتفاق عادیه ؟!
بلایی سر سیستمم نیاد ؟
من چطوری از charm تو بازی استفاده کنم
تمام هسته ها داری این مشکل میشن ؟ اگر بله ، غیر عادی هستش .مشخصات cpu رو هم بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول بازی چند ثانیه قبل از زدن شیپور شروع بازی باید دست چپ بالای مپ کوچیک استفاده کنید روی صفحه کوچیک کلیک کنید تا باز بشه و charm معلوم بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان نوکرتونم خاک پاتونم
من خیلی وقته حس میکنم دوستام خیلی نوب هستن اگر پایه باشین ی گیم با هم بریم
خاک پاتونم.......
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©