واسه بازی مقابل بوت تو همون قسمت practice with bot تیک co-op رو بزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه 10 نفر انلاین هم برو تو قسمت normal match و بذار رو حالت all pick
واسه بازی مقابل بوت تو همون قسمت practice with bot تیک co-op رو بزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه 10 نفر انلاین هم برو تو قسمت normal match و بذار رو حالت all pick
کسی میدونه این کارت هایی که تو کریس مس سال پیش هم داد دقیقا به چه دردی میخوره ؟ باید باهاش چیکار کرد ؟
اشکهای که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نرتخته ایم
آدولف هیتلر
کل کارت ها رو جمع میکنی بعد میری تو badges باز میکنی ای دی استیمتو level up میکنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A.Hitler.MH (01-03-2016)
چجوری بدونم چنتا کارت مونده تا کامل بشه و یا اینکه چیا لازم دارم براش ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من کارتای دو سه روزو نتونستم بگیرم یعنی شانسش رو از دست دادم ؟
(خودم جواب رو پیدا کردم متشکر)
ویرایش توسط A.Hitler.MH : 01-04-2016 در ساعت 12:21 PM
آدولف هیتلر
سلام ببخشید چطوری تو بازی چت کرد
زندگی تو شهر گخ من رو مایید انداختنم زندان که بکشنم پایین
چت با هم تیمی ها : دکمه EnterThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چت با همه بازیکنان داخل بازی : Alt + Enter
چت صوتی با هم تیمی ها : G
چت صوتی با همه رو فکر نکنم داشته باشه ...
آدولف هیتلر
ببخشید این چه اروری هست موقع Fin matchبهم میده موقعی که میخوام آنلاین با چند نفر بازی کنم موقع پیدا کردن پلیر برای بازی کردن
بن شدی عزیز(احتمالا بد بازی کردی یا حرف بدی زید ریپورت کردن بن شدی)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگه مود sd تنها مودی هست که شما اجازه بازی کردنش رو دارید
sd چیه ؟
سه هیرو اتفاقی به شما میده یکیش رو انتخاب میکنی و بازی میکنی. به همین صورت ادامه داره تا شما 5 بازی رو پیروز بشید.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
!DAN (01-05-2016),FCB (01-05-2016),Mohammad_ai69 (01-05-2016)
داداش دمت گرم فقط این اصلا داخل بازی نمیره میشه بگی دقیقا چی کار کنم یکم گیج شدم شرمنده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه ممکنه سریع جواب بده حدالقل 1 دست بازی کنم
Untitled.jpgThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما این قسمت رو فقط علامت بزن بعدش اوکی میشه
The enemy of my enemy is my Friend
!DAN (01-05-2016),Mohammad_ai69 (01-05-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©