عاغا چرا اینجوری شده دوتا واسه من وقتی میرم تو جنگل یا جایی که معمولا درختا هستن اینجوری میشه
2016-01-06_00001.jpg
عاغا چرا اینجوری شده دوتا واسه من وقتی میرم تو جنگل یا جایی که معمولا درختا هستن اینجوری میشه
2016-01-06_00001.jpg
ترو خدا جوابمو بدین چجوری میشه بدون بازی کردن با این ابر اولاغ های نفهم mmr رو بالا ببر
به خدا دیگه نمیکشم ... داره میزنه به سرم
سیو میکنن ، afk میشه اینا هیچ چرا حداقل بازی عادیشونو نمیکنن ؟؟ اگه mmrم پایینه خرو گاو میفته بهم چرا اون تیم هیچ وقت اینقدرررررررررررر حیوون بازی در نمیارن ؟؟ چراااااااااااااااااااااا ؟ خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا؟؟
دیوانه شدم دیگه
اشکهای که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نرتخته ایم
آدولف هیتلر
اگه فکر میکنی سطحت از اینی که هست بالا تره یه اکانت دیگه بساز .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1- رنک نرو نرمال بازی کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2-بده اکانتت رو بوست کنن
3-با بهترین هیروت بازی کن best pick
4- یه اکانت دیگه بساز
شما به دلیل leave game یا بد بازی کردن توسط عده ای ریپورت شدین و valve شما رو بن کرده . باید مود single draft رو بازی کنین تا موقعی که اون تعداد بازی هایی که بن هستین تموم شه . ( باید حتما ببرین که از تعداد بنتون کم بشه ) . به جای مود all pick موقع جستجوی بازی باید مود single draft رو انتخاب کنین که 3 تا هیرو بهتون میده یکی رو باید انتخاب کنین و بازی کنین .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بن شدی عزیز(احتمالا بد بازی کردی یا حرف بدی زید ریپورت کردن بن شدی)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگه مود sd تنها مودی هست که شما اجازه بازی کردنش رو دارید
sd چیه ؟
سه هیرو اتفاقی به شما میده یکیش رو انتخاب میکنی و بازی میکنی. به همین صورت ادامه داره تا شما 5 بازی رو پیروز بشید.
اهان اره دوبار از بازی رفتم بیرون
افلاینه یا انلاین ؟
1-همش نرمال بازی میکنم دیگه ، هیچ فایده ای نداره اصلا چالش ندارن برام ... هیچ پیشرفتی نمیکنی تو بازی با ایناThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2-این یکیو یکم بیشتر توضیح بده
3-بهترین های من ساپورت هستن و احمقا کری همیشه میان نمیشه منم کری بیام حالا مهم نیست منه ساپورت بازیو همیشه تا 20،25 دقیقه اول کامل تو دستم دارم ولی دیگه نمیکشه که ، بالا خره باید کری هام بیان بازی ؟؟
4-اکانت دیگه رو فراموش کنید ، من بیشتر از 100 تا گیم دارم و یک عالمه ست نمیام اکانت جدید بسازم طبیعتا
اشکهای که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نرتخته ایم
آدولف هیتلر
100 تا گیم زیاده؟ پس اون کسی که 10 هزار گیم رفته چی؟ یا اون یارو که فقط 8.500 بازی فقط با اسلارک رفته!mmr سطح خودتون هست،بهترین سیستم ممکن همین هست
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©