بعد یه سوال دیگه از پلیر هایی که تو تهران محله تهرانپارس هستن اونم این که گیم نتی تو محل میشناسن که دوتا 2 داشته باشه که تیمی پلی بدن ؟
بعد یه سوال دیگه از پلیر هایی که تو تهران محله تهرانپارس هستن اونم این که گیم نتی تو محل میشناسن که دوتا 2 داشته باشه که تیمی پلی بدن ؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو تهرانپارس که من کلان گیم نت ندیدم !!!! ولی تو نارمک میدون 16 یه گیم نت هست دوتا1 داره ولی دوتا2 ندیدم داشته باشه
گیم نت های کمی هستن که دوتا2 دارن تو تهران چون نت قوی میخواد بیشتر گیم نت ها هم پینگاشون افتضاس برای دوتا2 ولی اگه گیم نتی پیدا کردی به منم بگو
w3c (10-18-2015)
بهترین گیم نتی که دیدم ، گیم نتی ای که روبرو حسینیه ارشاد تهرانه . نتش عالی ، پشتیبانی سیستم ها هم عالی . البته وقتی شلوغ میشه یه مقدار لگ میشه ولی در کل خوبه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهتر از این گیم نت توی تهران ندیدم
"I'm the beast of bedtime tales."
bayani (10-28-2015)
اونجا رو رفتم خیلی راهش دوره ولی یدونه طرفای پارک ملتم هست من این دو تا رو میشناسم ولی راهم دور هست کلا تو تهرانپارسم دو تا گیم نته که یا کانتر دارن یا پی اس 4This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب به صاحب گیم نتای نزدیک بگو dota - dota2 رو سیستما نصب کنن و اگه مشکل نت دارن نتشونو بهتر کنن چون مشتریشون بیشتر میشه.
"I'm the beast of bedtime tales."
Salaaaam chera soratam too dota in ghad kame bayad 10 20 bar kilk konam ta ra bere komakam konin lotfab ramo gig sistemam kheyli kgooobe
کیفیت بازی رو هم پایین میارم ولی تاثیر نداره
بان شدم چون نمیتونم به خاطر سرعت تو بازی خوب بازی کنم همه دیپورتم میکنن
کمک کنین لطفا
عزیزم مشکل از پینگ شماست.سیستم 10 میلیونی هم داشته باشید پینگ بد باشه بازی لگ و delay میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما Cmd رو باز کن و بزن ping 146.66.152.1 ببین چه پینگی بت میده.
یه سوال آیت ایمورتال بهتره یا لجندری
به این نیست دوست عزیز . بعضی immortal ها گرونتره و برخی legendray ها گرونتر هستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©