به من 8 تا فایل زیب 1 گیگی دانلود شده داد آن زیپ کردم شد 13 گیگThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به من 8 تا فایل زیب 1 گیگی دانلود شده داد آن زیپ کردم شد 13 گیگThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستت نزدیکه یا دانلود کردی از جایی ؟ زیپ که backup نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از یه سایتی دانلود کره من یادم میاد شش ماه پیش از یه سایتی دانلود کردم 8 گیگ بود به راحتی ریستور کرد اونم زیپ بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از پلیرا میگه توو پوشه استیم اپ تو پوشه common بریز
ویرایش توسط smartmob : 08-23-2016 در ساعت 05:35 PM
اگر فایل ها رو از خود common زیپ و اپلود کرده بله بعد از خارج کردن فایل بریزین توی این ادرس steam\steamapps\common ، نظرات سایتی که ازش هم دانلود کردین بخونین کمک میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
smartmob (08-23-2016)
درست شد مرسی بابات کمک کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طبق گفته دوستم ریختم توو پوشه استیم خودش پیدا کرد الانم دو گیگ اپ داده
سلام دوستان
من یکی دوسالیه دوتا 2 بازی میکنم ... بازیم به نظرم در سطح خوبیه (حداقل از همه اونایی که میشناسم بهتره ) و تقریبا با همه هیرو ها بازی کردم و کار باهاشونو بلدم (جز یکی ) .
مشکلی که الان دارم اینه که مدت هاس احساس میکنم سطح بازیم پیشرفتی نمیکنه ، احتمالا چون بازیکن حرفه ای ندارم باهاش بازی کنم . (به نظرم تا با بهتر از خودم بازی نکنم پیشرفت نمیکنم ) .
تویه همه پوزیشن ها هم میتونم بازی کنم به خوبی . برام فرقی نداره چی دستم باشه ، هرچی باشه میتونم خوب باهاش بازی کنم (البته بعضی موقع ها پیش میاد به شکل عجیبی خراب میکنم ولی در نهایت میتونم خراب کاریمو خودم جمع میکنم )
اگه کسی یا گروهی هست که حاضر باشه به من راه و رسم بازی حرفه ای و کار درست تیمی رو نشون بده لطفا با من تماس بگیره .
همینجا بهم پ.خ بدید یا تو تلگرام پیام بدی بهم ( Mostafa0Rommel@ )
ID : 125656778
ویرایش توسط A.Hitler.MH : 08-25-2016 در ساعت 09:43 PM
اشکهای که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نرتخته ایم
آدولف هیتلر
دوست عزيز اميدوارم كسيا كه ميخواي پيدا كنيو خوشبخت بشي ولي اگه پيدا نكردي ديدن ري پلي بازي هاي مهم يا كلا ري پلي هاي بازيكنان بزرگ ميتونه خيلي كمكتون بكنه از اين ري پلي هايي ببينيد كه موس بازيكن روش پيدا باشه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
A.Hitler.MH (08-25-2016)
منم امیدوارم پیدا بشه ولی شک دارم بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیدن ویدیو ها رو من برا بهبود دانشم از بازی و مهارتم واسه خیلی از بازی هایی که بازی میکنم انجام میدم . خارج از بحث لذت دیدن یک مچ حرفه ای کلی چیزای جالب میشه ازش یاد گرفت .
اشکهای که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نرتخته ایم
آدولف هیتلر
سلام
من بعد از اپدیت PitLoad به مشکل برخوردم
وقتی میرم تو بازی Ping رو میبره رو 4000 - 2300 از داخل بازی نه با دستور Ping 4.2.2.4 -t
چیکار کنم اینو
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©