رو اسم خودت که طرف راست چت هست کلیک راست کن و بعد leave partyThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رو اسم خودت که طرف راست چت هست کلیک راست کن و بعد leave partyThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسمم تو ممبرا نیست ولی هنوز تا پارتی هستم هرکاری میکنم بیرون نمیره
الان ديگه تو پارتي نيستي !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برو سرچتو بكن بازي كن
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
هیروهای یارت که damage بخورن شارژ میشه. توی توضیحاتش نوشته در صورتی که بیش از ۱۱۰ damage بخورن شارژ میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دمیجی که میده magical هست + یک دمیج پایه که ۲۰ تاست
هر خونش یا هر شارژش ۶۵ تا damage هست که سطح آخرش که تعداد ۶ شارژ باشه چیزی حدود ۳۰۰ و خوردی + اون ۲۰ تا damage پایه damage میده
samdeloges (09-24-2016)
اينا درست ولي قبول كنيد خيلي كم بلدن باهاش پلي بدند يه آموزش ميخواد حتما اگه خودتون بنويسيد كه عاليهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
اتفاقا هیرویه پیچیده ای نیست , فقط مشکلش ماکرو کردن 2 تا Familiar هست که اگه با هیرو هایی مثله Chen بازیتون خوب باشه مشکلی نخواهید داشت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب پس يكو دوش بر چه اساسي دميج ميده؟؟
اول كودومو يوز بايد كرد؟؟ چجوريه؟؟
٣ش چيكار ميكنه؟؟؟ رولش چيه؟؟ چجوري باهاش پلي بديم؟؟ آيتم چي بريم؟؟
ديديد آموزش ميخواد
Audrey Hepburn
میگم اسمم اومد ولی وقتی کلیک راست کنم فقط مینویسهview profileلطفا کمکم کنید
2 اش رو محمد به شما توضیح داد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 اش اصلا دمج نمیده Movement Speed و Attack Speed از دشمن کم میکنه به شما اضافه میکنه.
3 اش , 4 تا Instance باف میندازه روت , که هر Instance به شما آرمور و مجیک رسیستنس میده و اگر بیشتر از 15 تا دمج بخورید یکیش میپره.
رولش مسلما ساپورته. باهاش مثله یک ساپورت بازی میکنی , آیتم هم براش آیتما های ساپورت میری از وارد گرفته تا مکانیزم و گلیمر
دیدی آموزش نمیخواد؟
----------------
شما حتی به خودتون زحمت نمیدید یه بار اسکیل رو درست بخونین ( گفتین 1 اش دمج میده که نمیده ) بعد میاین اینجا سوال میپرسید , جوابتون رو هم میگیرید , ولی باز رو حرفه خودتون پا فشاری میکنید.
ماشالله انگیلیسیت هم که خوبه , خودت چرا آستین بالا نمیزنی؟
من ديگه هيچ حرفي ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
Sharingan (09-25-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©