منم دیدم خالکوبی تک چشمشو یا اینکه آخره پستاش 69 می نویسه ولی بحث سر صداشه !
فک نکنم کسی باشه بگه من بدم میاد از Taylor ولی خیلیارو دیدم (از جمله خودم ) که تنفر دارن از katy یا niki یا همین موجوداتی که با روح و روانه ما بازی می کنند
منم دیدم خالکوبی تک چشمشو یا اینکه آخره پستاش 69 می نویسه ولی بحث سر صداشه !
فک نکنم کسی باشه بگه من بدم میاد از Taylor ولی خیلیارو دیدم (از جمله خودم ) که تنفر دارن از katy یا niki یا همین موجوداتی که با روح و روانه ما بازی می کنند
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
منم به فروشندش از خودم بیشتر اطمینان دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (09-04-2015)
دوستان کسی مودم tp-link نداره ، می خوام بدونم چطوری با کامپیوتر مودم رو با وای فای خاموش روشن کنه
سلام رفیق
این دوتا سایت بهترین ها هستن هر مشکلی داشته باشی حلش میکنن
آموزش تنظیم مودم TP-LINK TD-W8901N - شرکت سایبرکانکت | ارائه تجهیزات شبکه | فروش آنلاین تجهیزات اکتیو و پسیو شبکه
آموزش تنظیم کردن مودمهای TP-Link (تصویری) - بایت گیت
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
مشکل ندارم ! تنظیم کارخونه نمی خوام کنم . وقتی مودم می خوای خاموش روشن کنی میری دم مدم و دکمه پاور میزنی و خاموش روشن میکنی . اما از خود pc هم میشه همینجا که نشستی پای کامپیوتر خاموش روشن کنی مودم رو
آقا مرگ dendi اینو ببینید ......... جون ancient جوری بود که با یه اتک میباختیم ولی بازی خیلی خوب spectre - pudge - veng تونستیم یه comeback کنیم در حد 100 برابر ti5:
اینم لینکش ( من qop بودم ) :
Match 1768809139 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
میزنی 192.168.1.1 بعد interface setup بعد Wireless بعد همون اولی active و deactive فعال و غیر فعال کردن وای فای ه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم میدونستم 192.168.1.1 ولی از اونجایی که خودم Dlink دارم فک کردم این فقط مال دیلینک برا همین گشتم برا محمد اون دوتا سایت رو پیدا کردم 192.168.1.1 برای تی پی هم هست پس.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
نه مرسی ، خودم گشتم پیدا کردم
از راه دور مودم رو خاموش روش میکنی ، با 192.168.1.1 میری maintenance/sysrestart/correct setting restart
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©