حرف شما کاملا درست ، اما بنده که جز مخابرات نت دیگه در شهرم نیست که توی ایران اسمش برا کاربران شناخته شده باشه ، تکلیفم چیه ؟ باید با همین مخابرات بسوزم و بسازم
حرف شما کاملا درست ، اما بنده که جز مخابرات نت دیگه در شهرم نیست که توی ایران اسمش برا کاربران شناخته شده باشه ، تکلیفم چیه ؟ باید با همین مخابرات بسوزم و بسازم
نسل سوم یا چهارم
شنیدم پینگش خوبه من با نسل 3 نزدیک 200 پینگ داشتم اگه شد میرم با اون یا یه نت وایرلس میگیرم
سیستم های اینفینیتی چطور هست ater؟
تعریف این گیم نت رو زیاد شنیدم. به خاطر نتش ساعتی 4 تومن میگیره یا واقعا سیستم ها و محیطش هم ارزش این 4 تومن رو دارن؟
اگر میتونی عکس ازش بگیری بفرستی یک دنیا ممنون میشم نشد هم مشکلی نیست چون یکروز حضوری باید بیام ببینم چطور هست. یک خورده ایده جمع کنم یک گیم نت خوب یکی 2 سال دیگه بزنم.
محدوده سنی آدم هایی هم که اونجا میان چطور هست؟ اینم بگی خوبه.
-----------------------------------------------
نت من هم الان 10 مگ هست سرعت دانلود زیاد هست اما آپلود رو بیشتر از 1024 کیلوبیت نمیکنن هرچقدر هم زنگ بزنی پیگیر بشی فایده نداره. سرعت آپلود هرچقدر بالاتر باشه پینگتون از سرور های دیگه کمتر میشه
به عبارت دیگه وقتی ارسال (آپلود) ضعیف باشه و دریافت (دانلود) قوی باشه این باعث اختلال در پینگ و بالا رفتنش میشه.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
w3c (11-19-2015)
چون اپلود رایگان هست هیچ وقت بیشتر از 500 یت 1000 نمیکنن
1000 رو هم در شرایط خاص که خط مشکل داشته باشه میبندن
بحث پولی یا رایگان بودن نیست دوست عزیز
هیچکس از پول گرفتن بدش نمیاد. آپلود که بالا باشه خیلی کارها میشه کرد...جنبه سیاسی و امنیتیش رو در نظر بگیرید متوجه میشید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اتفاقا نت هایی که زیاد معروف نیستن شلوغ هم نیستن و بهتر جواب میدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دارن واسه اعضای جدید گرونش میکننا ..... من یه ماه پیش رفتم ساعتی 3 تومن vip ساعتی 4.5 ....... دلو زدیم دریا رفتیم vip ؛ خدایی خیلی حال داد ( mouse : steel series rival headset : siberia v3 )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همه سنی میان ولی بیشتر حدود 20 به بالا ( بازیکنای FelMyst هم بعضی اوقات میبینم اونجان و SC )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (11-19-2015)
همشون رو تست کردم به درد بازی نمیخورنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تجربه ی این چند وقته ی خودم :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وایمکس مبین نت در منطقه ی ما سرعت در حد خودش هم نیست و به دلیل آنتن ( معمولا 3 تا از 5 تا آنتن پره) پینگش زیر 300 نمیاد . جدا از پینگش قطعی اش کمه ...
3g/4g ایرانسل . با آنتن فول (با گوشی) پینگش معمولا بین 120-200 توی دوتا2 هست . ولی قطعی تا دلت بخواد داره . الان بهتر شده ولی چند وقت پیش 2-3 روز یکبار حدود 1تا2 ساعت قطع می شد و چند دقیقه ای وصل میشد دوباره قطع میشد .
چون خطامون pcm هست نمی تونم adsl بگیرم که انونو تست کنم . ولی قطعا adsl برای بازی بهتر خواهد بود .
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©