این چند وقته انقدر حیوانات اهلی تو رنج ۴۶۰۰ تا ۵۲۰۰ بهم خورده که حالم از دوتا دیگه به هم میخوره!
چه یارم شدن ریپورت کردم چه جلوم افتادن اما چه فایده...
sf میری mid بعد dc میشی چون سرورا استیم مثل اینکه برا ایرانیا ترکیده و نمیشه rec کرد کی میای؟ دقیقه ۸ بازی...tinker جلوت lvl چنده؟ ۷!! عیب نداره اینا که حریف من نمیشن...۳ نفر میان mid بله lvl شما هم ۴ شده! به سلامتی pa 1 میده necro 6 میده tinker 1 2 مردم. باشه مشکلی نیست
دوباره mid رفتی lvl 7 شدی خب مبارکه ایندفعه enigma میاد اِ black hole داره یا حسین! 2nd ded باشه اوکی. ۵ دقیقه بعد...sf در حال دنبال کردن تیم حریف با وجود تمام این اوصاف...sf بازی رو تا دقیقه ۳۷ طول میده و slark لعنت الله علیه تِر میزنه تو بازی و بازی رو میبازیم!
slark safelane min 37 : power treads, sange yasha, skadi, drums
sf min 37: shadowblade, bkb, boot travel, sange yasha + 1 bar ham buyback
باز با این اوصاف توی net worth 2k بیشتر از اون هاپو پدر دارم...فعلا قصد کردم تا شروع major دیگه دوتا بازی نکنم.
یکی مثل این یکی مثل یک حیوون دیگه با 5k
mmr رفته ریده تو ترکیب بازی invoker پیک داده باز بهش mid رو دادن چی کار میکنه؟ tornado میزنه با defening blast بعد ۲ ساعت cold snap میسازه یارو واستاده جلوش چت میده همه میخندنا بعد cold snap رو ساخته با ۳ ثانیه تاخیر میزنه رو یارو دِ اتک بده طرف هم میکشتش...:smile14: