واقعا...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا چرا اومدن این کارو کرد همون میزاشت فید میدادن تو راندوم بهتر بود هنوز دارم بازی میکنم یه بازی مونده تموم نمیشه...
واقعا...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا چرا اومدن این کارو کرد همون میزاشت فید میدادن تو راندوم بهتر بود هنوز دارم بازی میکنم یه بازی مونده تموم نمیشه...
ویرایش توسط Soul Keeper : 12-13-2015 در ساعت 05:48 AM
مسئولان میگن ما درست میگیم مشکل از شماست . ( یه نمونش مخابرات میگه سیستم خودتون مشکل داره )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
مخابرات اصن نباید با هیچی مقایسه کرد حتی با مسئولانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی روس بشینه پشت اپراتور روسی حرف بزنه من بهتر میفهمم تا وقتی که یدونه از همین کارشناس ( خر شناس عنوان بهتری هست ) های مخابرات بخواد باهام حرف بزنه و مشکل حل کنه
نمیدونم میدونین یا نمیدونین خلاصه میگم که بدونین :d
مخابرات سیستم و دکل های اینترنتیشو حدود 7 8 سال پیش از افغانستان خریده و افغانستان هم از یه کشور دیگه ... چون سیستمش خیلی ضعیف بوده با ایران فروختتش ... دیگه خودتون قضاوت کنید
ATER (12-14-2015)
دوستانی که سرویس مخابرات دارن پینگ شما هم بالا رفته ؟
چی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این چه حرفیه میزنی عزیز من
ما همیشه پینگمون بالا بوده :p
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
THE BIG (12-14-2015)
بهتر از مخابرات بهترم داریم مگه ؟ باعث شد من 700 تا از mmr رو از دست بدم چی می خوام بهتر از این
THE BIG (12-14-2015)
مخابرات منم دارم. تو این 1 ماهه پینگم زیره 300 نیومده...
قبلش همیشه پینگم بین 90 تا 100 بودش
THE BIG (12-14-2015)
بله!! و باز هم دزفول بارون میاد و اینترنت پینگ 1000 ms میده :imhighplz:
THE BIG (12-14-2015)
جدی ارتباط بارون با سرعت اینترنت چیه !؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©