من ب شخصھ اگه گىمى برام مھم باشه و بخوام حتما ببرم کرىستال مىشىنم چون واقعا ارلى گىم و مىد گىمو راحت مى تونىد مال تىم خودتون بکنىدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من ب شخصھ اگه گىمى برام مھم باشه و بخوام حتما ببرم کرىستال مىشىنم چون واقعا ارلى گىم و مىد گىمو راحت مى تونىد مال تىم خودتون بکنىدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من فقط دو یا سه تا هیرو ساپ.رت بلدم ، بقیه هیرو ها ****** میزنم به بازی چون اصلا ساپورت بازی کردن بلد نیستم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Amin_AssAssin (04-23-2016)
ایدی مال خودش نی ، کار خوبی میکنه از بازیش پول هم در میارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (04-23-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (04-22-2016),FCB (04-22-2016),samdeloges (04-22-2016)
نمی دونم چرا از این کلمه می شینم بدم میاد بشین سره جات
باشھ حالا حرص نخور تو پىک کن ما مىشىنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Amin_AssAssin (04-23-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (04-22-2016)
دوستان یه 30 مینی هست از هند رسیدم،توصیه میکنم به هیچ وجه به هیچ وجه نرید هند برای تحصیل -زندگی 2 سال پیش رفته بودم بهتر از الان بود واقعا،بی نهایت بی فرهنگ - بی شعور و ... تازه یکی از بهترین شهر هاش ( بنگلور) اینطوری بود وای به حال بقیه.
بهتر وزارت بهداشت اینارو از تایید خودش در بیاره...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کی رفتی هند ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین 1 هفته پیش تا همین 1 ساعت پیش،2 سال پیشم دقیقا 1مهر بود .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من همین استان بغلیم زورم میاد برمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تولد fcb نوب بزرگ ( شوخی کردم محمد عزیزم ) رو بهش تبریک میگممممممممممممممممممممم، انشاالله شاد و خرم و پیروز باشی.
در ضمن یادآور میشم منم اردیبهشتم ولی 15 ام،پرچم بالاست.
ویرایش توسط Apdentist : 04-23-2016 در ساعت 04:56 PM
Amin_AssAssin (04-23-2016),FCB (04-24-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©