idk wth im doing
edited ...
idk wth im doing
edited ...
ویرایش توسط ''iMM : 05-25-2016 در ساعت 02:01 PM
overwatch برا Ps4 هست؟ اگر انقدر پولشه برا ps4 بخرمش بهتره!
تبریک میگم متا فیلم وارکرافت 29 تا الان:p
عجیبه imdb نمره 9 داده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
overwatch یه چیزی هست مثل بازی قدیمی serious sam با گرافیک خیلی بالاتر و مراحل جدید تر
gamespot بهش چند داده؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
متا overwatch تا الان خوب شده 96 !!!!
ولی با توجه به اینکه overwatch اینقدر قیمتشه تایتان فال 2 فک کنم بیشتر ارزش داشته باشه
ویرایش توسط Apdentist : 05-25-2016 در ساعت 07:20 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
FCB (05-25-2016)
لول 22 شدم دیروزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با 170ت خریدم در واقع اون با یورو میشه 60 با دلار 40 بود تا جایی که یادم میادپولیه بازیش ... قیمتشم 59.99 دلار آمریکاست.
البته یه روز به لانچ سایت های ایرانی قیمت رو تا 200 بالا اوردن
---------------
من چون تفریح دیگه ای ندارم حاضرم اینقدر سر بازی پول بدم وگرنه واقعا درد داره :d
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
نه متاسفانه پیدا نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون
همچین سایتی برای فیلم هم هست؟!
موویلا خرید فیلم و سریال | Movilaa ShopThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©