تو فیلیپین یه مرکز زدن برا گیمرای بازی های آنلاین که بیان اونجا تمرین کنن هر کوفتیم که بگین داره مثل استخر و . . . .
تو فیلیپین یه مرکز زدن برا گیمرای بازی های آنلاین که بیان اونجا تمرین کنن هر کوفتیم که بگین داره مثل استخر و . . . .
من خدایی از دست مخابرات دارم دیوونه میشم:frageplz::frageplz::frageplz::frageplz::f rageplz::frageplz::frageplz::frageplz:.قبل این که برم تو بازی پینگم 40-50 است میرم توبازی میره رو 800-900 دوستان هر کس سرویس کاهش پینگ سراغ داره بهم بگه قیمتش هم تا 10-15 باشه اشکال نداره
کاهش پینگ که خیلی هست،توی گوگل بزن خرید سرویس کاهش پینگThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من به خاطر نت دوتا رنک پشت سر هم -25 و 5 تا بازی بن شدم!
تا 5 تا بازی تموم شد دوباره تو اولین باری رنک dc شدم و 5 تا گیم دیگه...
آقا کسی الان هست بیاد یه دست گیم بریم ؟؟؟؟
نه فكر كنم يه چيزي مثل هتل براي گيمراسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پلیر نبود یه دست بریم بازی ؟؟؟؟؟ apdentist نیستی داداش؟
چرا عزیزم،ولی متاسفانه من low pri هستم..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
پروفایل استیمتو بده اد کنم ببینم چی به چیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©