تایید میشه , Character ها تو این 2 تا DLC بر میگردن و کلا سر و سامون میگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تایید میشه , Character ها تو این 2 تا DLC بر میگردن و کلا سر و سامون میگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستمون گفت كه به هيچ وجه بر نميگردن character ها.شما اين dlc هارو بازي كرديد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل triss,ciri,yenefer
Sent from Vallhalla
ویرایش توسط UnHoLy666 : 07-03-2016 در ساعت 09:02 AM
بله , تویه Heart of Stone شما Shani رو میبینی که تو Witcher 1 با شما بوده و Romance Option هم داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تویه Blood and Wine کلا Romance Option ات رو میبینی ( نمیخوام برات اسپویل کنم ولی 100 % میبینی )
UnHoLy666 (07-03-2016)
پس من که death note و one punch man رو دیدم انیمه حساب میشن دیگه اینی که شما گفتی بعد سالها داره میاد اسمش چیه از کدوم قسمتش باید دید اخه خیلی داستان داشت نفهمیدم کدوم فصل درستهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
چه نتی داری پس ان همه میخوای دان کنی وضعت خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
نه کلی هم برای بک اپ گیم پیاده شدم ولی چه کنیم دیگه جو گیری هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: گیفت ها رسید D:
----------------------------
PRAISE LORD GABEN!
حتما اینو ببینید D:
ویرایش توسط UnHoLy666 : 07-03-2016 در ساعت 04:36 PM
شما خيلي وضعت خوبه.من براي پول دادن پا بازي سينگل عذاب وجدان گرفتم.با اين وضع پول ايران... ولي شما كه خارج ايراني كار درستي ميكني.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
ATER (07-03-2016),Sharingan (07-03-2016),TheNiGhTwOLFs (07-03-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©