آقا با Phant0m اکانت عوض نکنین . چند وقت پیش باش اکانت عوض کردم امروز هی میگه اکانتمو میخوام بیا دوباره عوض کنیم اکانتمو بده
انگار بیکارم این همه بشینم اکانت عوض کنمو رمز و ... تغییر بدمو ......
آقا با Phant0m اکانت عوض نکنین . چند وقت پیش باش اکانت عوض کردم امروز هی میگه اکانتمو میخوام بیا دوباره عوض کنیم اکانتمو بده
انگار بیکارم این همه بشینم اکانت عوض کنمو رمز و ... تغییر بدمو ......
"I'm the beast of bedtime tales."
سرور eu west مشکل داره یا پینگ من اونجا رفته بالا امشب؟ russia هم همینطور. جفتشون بالان
بر عکس eu east خوبه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
برای منم پینگ russia و EU West رفته بالا . 50-60 تا فرقشونه با EU EastThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
#فخرـفروشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بری منم همینطوریهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه خبرا و آپدیتا میام چک میکنم ببینم چه خبره تو Dota2 خداروشکر فروم فعالی هست اینجا، منم مثه بقیه استفاده میبرم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بچه های اکیپ قدیم هم هستن آدم یه مرور خاطره ای میشه براش .
شما لطف داری کاربری بیش نیستم
ویرایش توسط HiDDeN : 08-16-2016 در ساعت 11:09 PM
ATER (08-17-2016)
اینو ول تو تو بیا فعلا یه دست Gwent بریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دروغ میگه این آقا مشکل داره سایت Ddos میکنه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بریم آقا , پایه امThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هروقت اومدم مجارستان خبرت میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از آن نترس که های و هوی دارد! :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
HiDDeN (08-17-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©