هک انجمن دوتا 2 و سرقت اطلاعات 2 میلیون کاربر!
لینک منبع : *********
حقیقت داره ؟
هک انجمن دوتا 2 و سرقت اطلاعات 2 میلیون کاربر!
لینک منبع : *********
حقیقت داره ؟
داخل لینک منبع یک لینک دیگه هست که اونو نباید باز کنید. تجربی این حرفو میزنم.
از اونجایی هم که برادران ایرانی بدون خوندن پست من که بعد از شماست لینک رو زود تر باز خواهند کرد و همه کارا رو انجام خواهند داد لینک رو پاک کردم تا بعدا کسی گله مند نشه...
باشد تا عاقل شوند.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin_AssAssin (09-08-2016),ATER (09-07-2016),Rango!r (09-08-2016),shavn (09-08-2016),Viper (09-07-2016)
من به شما دمنوش گل گاو زبان رو پیشنهاد میکنم.:d
انشالا که مثل من کبدتون نریزه به هم به خاطر اعصاب
A_W_Z_2 (09-07-2016)
Mamad Warlord (09-07-2016)
سر این بازی 5 تا کامند گرفتم ایشالا که باگ نیست :d:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (09-07-2016)
آقا واقعا خسته شدم.هر گیم تیم های آشغال هر گیم 4 تا نوب...
واقعا community داغون شده.هر گیم 4 تا ابله که به شدت در مقابل فهمیدن و بردن بازی مقاومت می کنن...همین بازی آخرم حوصله و وقت داشتید نگاه کنید گریتون میگیره به تیمم.sf کل گیم هیچ کاری نکرد
Match 2628706420 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
یه روزه از 3.9 رفتم 4.3 الان 2 ماهه افتادم 3.6...حوصله ی این community مزخرف نمونده دیگه.
4 سال پیش WOW بازی می کردم.واقعا عالی بود حداقل اونجا زیاد وابسته به تیم اینا نیستی.expansion جدید هم که گل کاشته.هر 6 ماه یکبار یه آرکانا می خریدم پولشو میدم با اعصاب راحت wow بازی می کنم.خواستم بگم کسی پایه هست با هم بریم.واقعا community بلیزارد عالیه.
امروز یوتیب باز کردم انفاقی مثه اینکه رفع فیلتر شده
============
نه نشده : /
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 09-08-2016 در ساعت 01:00 AM
کسی اسم خارجی فیلم حضرت علی و حضرت محمد رو میدونه؟ لینک دانلود هم داشتید بدید. میخوام دانلود کنم
پ.ن: آیفون رونمایی شد ps4 pro هم همینطور
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©