عرب اماراتم خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عرب اماراتم خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرور پاکستان هم بد نیست امتحان کنید.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
ممنون سرور امارات رو انتخاب کردم درست شد
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
vonarian (09-11-2016)
سلام.
دوستان از چه راه هایی میتونم اکانتم رو از حالت محدود خارج کنم؟
کسی اکانتی داره که non-limited باشه؟و بکارش نیاد؟
یا مثلا اکانت های کرک شده؟
ممنون.
همچی ارجناله چیزی به نام کرک در استیم معنایی نداره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای unlimit باید 5 یا بیشتر دلار خرجش کنی و یک گیم 5 دلاری روش بخری یا wallet روی کانتت فعال کنی
سلام.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اکانت دارم آن لیمیت باشه و با کارم نیاد !
سلام.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر دارین خواهش میکنم بدینش من.
خیلی لازم دارم.
البته اگر میفروشین که هیچی. چون توانایی فروش ندارم.
چون خیلی محدودم.
ممنون.
Sent from my K00E
ویرایش توسط vonarian : 09-11-2016 در ساعت 08:07 PM
ییخشید بعد چطور باید wallet استیم رو فعال کرد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نبود؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از فروشگاها خرید میکنید مثل همین فروشگاهی که مال اقای محمد FCB مدیر ارشد هستش براتون یک steam wallet تهیه میکنه از 5 دلاری هست تا 100 دلاری یا بیشتر . نحوه فعال کردنشم دقیق براتون توضیح یا خودش انجام میده اگر سوالتون برطرف نشد بیاین بگین تا براتون توضیح بدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
vonarian (09-12-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©