من چمیدونم مگه میشه چیزی رو تخمین زد تو اینجا ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من چمیدونم مگه میشه چیزی رو تخمین زد تو اینجا ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب دیگه اگه چیزی که حسین میگه راست باشه باید گل گرفت دوتا 2 رو + گارنا + تمام بازی های آنلاین
بریم که بازی کردن هم تو این مملکت قدغن شد
بریم تو کوچه ها توشله بازی : دی
وقتی زور کم باشه توسل میشه به این کارا
فیلترینگ جدید !
متاسفانه شاید همیشگی باشه
که هر بار قطع و وصل میشه
بعضی وقتا آدم شرم میکنه به ایرانی بودن .
هیچی دیگه همین دوتا یه دل خوشیمون بود اونم گرفتن .
تمام بازیهای تحت شبکه از دیروز تو ایران تداخل پیدا کرده . چنتا از دوستام wow,lol,bf3,mw2 بازی می کردن از دیروز همین مشکل رو دارن . حتی چیز پی ان . و چیلتر شکنها. هر یک دقیقه یک بار قطع میشه
من یکم فکر کردم
به این نتیجه رسیدم یا این قضیه به زودی درست میشه یا بعد انتخابات 100% درست میشه
چون اینطوری هم خودشون به f میرن هم باز هم خودشون و سیستم های اداری
جدا از این یکم بیشتر فکر کنید میبینید معمولا بالا دستی ها تو کاره انواع تست ها رو اینترنت , خوب میزنن خراب کاری میکنند
اینم یا 1 - 2 روز دیگه درست میشه یا بعد انتخابات
فیلترینگ جدید به این صورت هست که اگر شما بیش از 30 ثانیه به طور مداوم به یک آی پی خاص ارسال و دریافت اطلاعات کنید به طور اتوماتیک اتصال شما با آی پی مذکور قطع میشه حالا چه آی پی کریو باشه چه آی پی سرور های بازی که این مسئله برای کاربران اینترنت محدودیت های بسیار زیادی ایجاد می کنه. حتی امکان استفاده از مسنجرها رو کاملا محدود میکنه
در کل امیدواریم که این اختلال به صورت مقطعی باشه و رفع بشه.
خوب دوستان طبق اطلاعاتی که به دستم رسید این مهندسینه .....ایران عزیزمان اومدن یه کاری کردن که هر 2 دقیقه یک ای پی داشته باشید و https ها نیز هر 2 دقیقه قطع میشه به مدت 10 -15 time out ، بعد میره رو یه ای پی دیگه ، به این معنی که چیز چی ان یا شیلتر شکن معنایی نداره !
خوب دیگه معذرت میخوام از همه ( ملت باید دیگه با دستگاه خودشون بازی کنن که تحت شبکه خودتونه و کسی کاری به کارتون نداره ) لول
دوستان نظرتون درباره بازی Sims یا Plants vs Zombies یا Angry Birds چیه ؟؟؟
به شخصه نظر مثبتم مثبته
تا انرژی هسته ای داریم نت و گیم واسه چی می خوایم !؟
گیم آفلاین خوش بگذره روز خوشششششششش
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
Mostafa91 (05-05-2013)
من tred دارم 2 تا tred مهم . چیکار کنیم حالا خدا نگذره ازشون
خواهشا تخصصی نظر ندین
یه کلام : بدبخت شدیم رفت
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©