سلام من امروز بازی کردن با یه لاش خوری کردم منو rep دادن می خواستم بدونم چطوری rep میدن ممنون
سلام من امروز بازی کردن با یه لاش خوری کردم منو rep دادن می خواستم بدونم چطوری rep میدن ممنون
.................................................. .........
کسایی که از استیم استور خرید کردن تا حالا به مشکلی بر نخوردن؟
من مدتیه میخوام با پی پال خرید کم ولی زمانی که گزینه ی checkout رو میزنم این ارور رو میده Failed to initiate transaction due to an internal server error. Please try again in a few minutes or contact support if the issue persists.
کسی میدونه مشکل چیه؟
شما وقتی توی بازی روی اسمشون کلیک چپ کنید یه سری گزینه میاد و یکی از اون ها report هستش و میتونید report کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
shahin1132 (04-22-2013)
بعد کدوم گزینش واسه leaver هاست؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جریان چیه هر روز یه آپدیت دوتا 2 میاد؟
برا میکس کردنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دو روزه نمی دونم چرا استیم من بالا نمیاد چشه اصلا هیچیی نمی شه نه متنی نه چیزی با ف ی ل تر ش ک ن م میرم بازم نمی ره تو سایتم نمی ره تو سایت استیم لوگین نمی شه
گویا برادران مخابرات چی دارن با Port ها بازی میکنن. بهترین مملکت رو داریم به خدا.
دوستان عزیز،
به علت بسته شدن kerio که به این سادگی ها نبوده ، کاری کردن که سرور های خارجی هر 30 60 و 120 ثانیه DC بشن مشکل از این هست.
Milad._.R (05-05-2013)
برای همیشه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©