شما وقتی وارد برنامه استیم شدین به صورت افلاین ، برید سربرگ Steam و گزینه Change usr.. رو بزنید که کاملا از save بیاد بیرون و دوباره یوزر ، پسورد بزنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما وقتی وارد برنامه استیم شدین به صورت افلاین ، برید سربرگ Steam و گزینه Change usr.. رو بزنید که کاملا از save بیاد بیرون و دوباره یوزر ، پسورد بزنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
امروز وقتی میخوام وسل شم به استیم این پیام رو میده چی کار کنم؟
صبر کن تا شور و شوق انتخابات تموم شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A3dvjk (06-14-2013),Mohammad_ai69 (06-14-2013)
پایین یک اسم 6 حرفی بده حل میشه
البته اسمی که میدی به خاطر بسپار
چرا دانلود از استیم قابلیت ادامه دانلود نداره؟
من 2.4 گیگ دانلود کردم بعد که حواستم ادامه اش بدم از اول رفت
قابلیت ادامه دانلود داره شما باید وقتی میخوای ادامش رو بعدا بدی pause کنی و بعدا resume کنی وقتی در حال دانلوده سیستم رو خاموش کنی میپره(برا من یکبار اینطور شده)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قابلیت ادامه دانلود داره شما باید وقتی میخوای ادامش رو بعدا بدی pause کنی و بعدا resume کنی وقتی در حال دانلوده سیستم رو خاموش کنی میپره(برا من یکبار اینطور شده)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قابلیت دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگر زمانی که Pause میدید دوتا 2 آپدیت بشه داستان تغییر میکنه
مگر شانس بیارید اون روزی که شما Pause میدید یا سیستم رو خاموش میکنید دوتا 2 آپدیت نشه حتی 10 مگ
ولی من team fortress 2 رو که دانلود کردم اپدیت هم اومد ولی بازم از ادامه دانلود شد بعد از دانلود اپدیت شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©