سلام دوستان
یه سوال دارم خدمتتون
میدونید که دوتا ر به ر ابدیت میده با حجمهای بالا منم سرعت دانلود از استیمم خیلی پایینه
میخواستم بدونم این ابدیت که 390 مگه جدید داده بیرون از راه دیگه ای جز خوده استیمه کوفتی میشه دانلود کردش؟
ممنونم
سلام دوستان
یه سوال دارم خدمتتون
میدونید که دوتا ر به ر ابدیت میده با حجمهای بالا منم سرعت دانلود از استیمم خیلی پایینه
میخواستم بدونم این ابدیت که 390 مگه جدید داده بیرون از راه دیگه ای جز خوده استیمه کوفتی میشه دانلود کردش؟
ممنونم
بازیه csgo چنتا key دوتا 2 میرزه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
راهی واسه trade ایتم برای ایدی هایی که تازه ساخته شده نیست؟!یعنی حتما باید اون 15 روز رو صبر کنیم؟!
اگه باید صبرکنیم از کجا بفهمیم که چند روز دیگه مونده و یا از کی این تاریخ شروع شده؟!
4key sweet یا 5 keyThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
World Should Feel PAIN
ATER (06-21-2013)
من یه بک گراند از veng گرفتم کسی میدونه چطوری میتونم ازش استفاده کنم؟
کسی اینجا نیست جواب مارو بده!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله باید تا 15 روز صبر کنید راه دیگه یی نداره
Deuce (06-22-2013)
از وقتی شروع میشه که شما steam guard فعال کرده باشی یعنی emailet تصویب شده باشه و بله راهی نی جز صبرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deuce (06-22-2013)
سلام ببخشید استیم من مشکل پیدا کرده ئقتی میزنم که لاگ شه ارور steam client bootstrapper is not responding میده ، حتی استیم رو دوباره دانلود کردم ولی درست نشد .
از we pi en استفاده کردی ؟اگه کردی بازم ج نداد این حرکتو می کنی task manager باز می کنی از اونجاsteam client bootstrapperمی بندیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©