همه چی قدم به قدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همه چی قدم به قدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طرح 20 ساله از سال 1390 تا 1410 هستش که در مورد مسائل دیگه هم هست یکیش اینترنت . قبلا هم در موردش توضیحی دادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای بیشتر کشورها اینجوره که جمهوری ما هم تازگیا این اتفاقا افتاده
بله قرار بوده بعد از انتخابات وارد فاز جدید اینترنت بشیم و برای بزرگترین کشور ها هم اتفاق میفته که باگ هایی داره و زمان میبره تا فیکس کنن تو کشورهای پیشرفته هم نتش تا چند روز قطع میشه تا بتونن وارد فاز جدید بشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر از وضعیت نت من اطلاع داشتین میدونستن که پینگ 110 برای من رویا بوده و چقدر زحمت کشیدم تا بیارمش 150 . این اطلاعاتی که دارم از تو جوب نیاوردم که . همش تجربه و مطالع برای درست کردن وضعیت و پیدا کردن راه بوده
راستی آخر وایمکس مبین نت ارزون شد و شد گیگی 3ت
"I'm the beast of bedtime tales."
Nvidia هم تحریم IP رو برداشت
Viper (05-29-2017)
من که 2 روزه کامل نتم قطع شده قبلشم یه مدت تایم اوت میشدم وصل میشدم ولی تا چند روز بعد انتخابات خوب بود
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
@FCB
یه چیز باحالی هست برای کسی که بخواد نتش خوب بشه :
اونایی که شبکه خوندن احتمالا براشون اشنا باشه .
اگر شما دو خط تلفن داشته باشید و دو نت از یک شرکت بگیرین مثلا 2 تا دو مگ ، با یک دستگاه میکروتیک که 3 ورودی وایرلس و یه لن داره ( این اروزنترینشه بهترشم هست ولی اینی که گفتم 90-120 تومانه ) با هم ترکیب کرد و یک خروجی لن بده بهتون . کار این دستگاه ترکیب چند نت هستش و در نهایت خروجی که بهتون میده خیلی جالبه که اینجوریه :
1- اگر 2 تا نت با سرعت دانلود 500 kb/s از یک شرکت داشته باشید ترکیبشون میشه سرعت دانلود 1 m/s و پینگتون به مقدار چشم گیری کاهش پیدا میکنه . پینگ در صورتی که هر دو نت روی یک شرکت باشه
2- اگر یه مودم ایرانسل دارین با یک خط ، پینگ نمیاد پایین ( یا خیلی زیاد کم نمیشه ) ولی دانلودشون ترکیب میشه
3- میدونید یک خط adsl با موبایل وصل کنید بهش ، باز فقط سرعت دانلود ترکیب میشه
جالبیش شما اگر 2 گیگ دانلود کنید از هر خط یک گیگ حجم کم میشه یعنی هرچقدر مصرف کنید حجم روی تعداد خط ها تقسیم میشه .
من پولشو نداشتم که هزینه کنم و تست کنم و دقیق بهتون بگم . فقط خواستم بدونین ، چنین چیزی هست
واله من تا حالا با نت گوشی دوتا دو رو باز نکردم ولی با پارس انلاین و اسیا تک توی دولت اباد شهرری معمولا همین پینک رو میده اما گاهی اوقات پینک اش روی 150و 170هم میره اما خوبی اش اینه که پینک تقریبا عدد ثابت هس و هی بالا پایین نمیره که بازی لگ بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخرین باری که من برای اسپلیتز قیمت گرفتم طرفا 300 هزار تومن بود. چند سال پیشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از نظر شرعی فکر نمی کنم درست باشه و ایتکه شما هر وقت حجمت تموم شد باید واسه دوتاشون خجم بخری وگرنه همه چی نصف میشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©