* * * * u valve trash
دو بازی با jugg تو رنک انجام دادم دیروز ، ثبت نشده بخاطر اپدیت ، ez win بود ، حالا اگر لوس بود حساب میشد
* * * * u valve trash
دو بازی با jugg تو رنک انجام دادم دیروز ، ثبت نشده بخاطر اپدیت ، ez win بود ، حالا اگر لوس بود حساب میشد
شت!!!!!
چی هست؟؟
منم یه گیم ویچ داکتر زدم حساب نشده
چرررررا؟؟؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سرعت اپلود معمولا چقدر باید با دانلود تفاوت داشته باشه؟! یه فایل 40 مگابایتی رو حدودای 30 دقیقه طول میکشه اپلود کنم با این که دانلودش حدود 1 دقیقه طول میکشه
این ویدیو قبلا در سایت بارگذاری شده است. میتوانید ویدیو را در این آدرس مشاهده کنید. وقتمون الکی تلف شد
http://hw1.asset.aparat.com/aparat-v...97s__3741a.mp4
فصل جدید فرار از زندان قراره 2017 پخش شه (ولش نمیکنن این مایکل رو )
اولین تریلر فصل 5 سریال فرار از زندان
ویرایش توسط Dav1d : 05-17-2016 در ساعت 02:03 PM
ABNightmare (05-17-2016),FCB (05-17-2016),Viper (05-17-2016)
685 mb آپدیت ؟ wtf ?
واسه چیه؟
"I'm the beast of bedtime tales."
Ti book
من فکر کردم پارسال 2016 بود . گفتم بچه ها تاپیک آپ کردن :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
ویرایش توسط Dav1d : 05-18-2016 در ساعت 12:52 AM
Founders EditionThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسخره کردن ملت رو.
1070 هم ضعیف کردن که تهدیدی برای 1080 نباشه مثل سری 900
2.1ghz دما 61 درجه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Dav1d (05-18-2016)
سلام . آقا من میخواستم یه نت جدا واسه خودم بگیرم واسه بازی ( dota - hots - ... ) . چه پیشنهادی دارید ؟ اینترنت 4g ایرانسل چطوره ؟
ترجیحا قیمت ماهانش بالای 50-40 تومن نشه
1070 رو اگه ضعیف نمیکردن میتونست با اورکلاک خیلی نزدیک 1080 بشه با این اوضاعThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گیگابایت گفته امکان اورکلاک تا 2.4 ghz هم وجود داره حالا ببینیم با خنک کننده های خود گیگابایت چند درجه گرم میشه (اینطوری بشه اورکلاک کرد واقعا میتونه مثل دوتا 980ti عمل کنه )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©