حرام زاده چیه آقا .... درست صحبت کن خود من و کلی از بچه های دیگه تو همین سایت 4ک هستن..
حرام زاده چیه آقا .... درست صحبت کن خود من و کلی از بچه های دیگه تو همین سایت 4ک هستن..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من که تو 3.5 اشکم داره در میاد . ساپورت میرم کری نداریم . کری میرم ساپورت نداریم . این hero challenge مسخره هم باعث شده پیک های بیخود زیاد بشه . یارو پیک آخر زئوس گرفته . اومده سیف لین . بعد آیتم اول هم veil of discord رفته . دیگه حرفی هم برای گفتن باقی نذاشته .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Deadking (06-28-2015)
همون آی دی هست که جدیده هنوز رنک نرفته :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mmL - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
منظورم بیشتر روس ها و نوب هایی هست که تو بازی من هستن ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هم خودم 4k هستم ولی منظورم با بازی کن های نوب هست که میاد FB میده و پشبندش leave
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (06-28-2015)
learn english pleaseThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لعنت به هرچی نووب سگ تو این روم ایرانه
یه پارتی رفتیم 5 نفری
رفتم دیدم پینگم افتضاح حتی هیروم تکون هم نمیخورد پینگ رو چک کردم دیدم 960
رفتم تو روم پارتی دیدم اسگل طرف سرور رو گزاشته دوبی
بهشون گفتم پینگم بالاس و... هیچکدومشون حرفی نزد منم هر چن دقیقه یبار بازی رو چک میکردم شاید پینگم درست شه ریکیمون تا دقیقه 30 17 بار مرد اخرش هم منو ریپورت کردن مادر****ها
روم ایران 95 درصدش دزدن...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
مگه دوتا 2 روم ایران هم داره ؟
چطوری بریم توش ؟
اون گوشه هست که یه سرچ داره بنویس iran خودش میاره. 999 عضو داره معمولا.
Deadking (06-29-2015)
البته روم نه به اون معنی که بری توش بازی کنی و اینا مثل گارنا،برای چت و این چیزا هست که بهش اینجا میگن chanelThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©