چه اشکال داره ما هم سرعتمون همه زیر 200 مگ نمیاد که ، 1 دقیقه ای دانلودش میکنیم
چه اشکال داره ما هم سرعتمون همه زیر 200 مگ نمیاد که ، 1 دقیقه ای دانلودش میکنیم
وای چقد زود پچ ها عوض میشن.... ببینیم این پچ چه هیرویی باگ هست،! 6.84 ( leshrac-gyro و لینا خیلی خیلی باگ بودن) و alchemist -oracle -doom-batrider خیلی خیلی بد بودن واقعا باید یه فکری به حال اینا به خصوص ( alche ) کرد ،یادمون نرده الچه هارد کری اینترنشنال و محبوب ترین هیرو اینترنشنال 2013 بود .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad_ai69 (09-19-2015)
خداکنه زود تر بیاد پچ 6.84 که نزدیکای اسفند بود اومد واقعا ترول رو بالانس کردن تو اون پچ تا یه مدت خیلی خوب شده بود هیروها بعدان دیدم دوباره بعضی هیروها مثه انتی میج باگ شدن majorچی هست و کی هست مه بعدش 6.86 بیاد خدا کنه زودتر تغییرات 6.85 رو اعلام کنندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره الچمیست قبلا التیمیتش خیل باگ بود اونو برداشتن اصن له شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کفر کنم پچ 6.82 بود
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
اقا امروز فیلم sleepy hollow رو دیدم عجب چیزی بود هم جانی دپ بود توش هم کریستوفر لی خیلی حال کردم من کلا کلاسیک نمیبینم ولی به این نتیجه رسیدم فیلم خوب هرگز قدمی نمیشه
حیف کریستوفر لی چند ماه پیش به دیار باقی شتافتند
پیشنهاد میکنم این فیلمو از دست ندید
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
من وقتی فیلمی میبینم که بازیگرش مرده دلم میگیره و تا چند روز...
به فکرم زده یه آموزش اور آل از دوتا 2 بنویسم با اینکه دیگه خودم دوتا 2 بازی نمیکنم
بنظرتون استقبال میشه ؟ چون خیلی باید روش وقت بزارم
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
mrc4ever (09-19-2015)
الان کی دقیقا 36 کیل کرده ، 41 داریم اما 36 نه ظاهرا هنوز هنگی . یه ریست کن :smile30:
یکی از دوستای من با sky 70 کیل گرفت یه بازی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Nice heart u have mamad
Mohammad_ai69 (09-19-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©