مرسی اما بهم زیاد ضربه زده ادما لایق نیستن همیشه تو فکر سواستفاده از همنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی اما بهم زیاد ضربه زده ادما لایق نیستن همیشه تو فکر سواستفاده از همنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس freind idito بده راس کار خودمیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
عقل کلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من گفتم کیل یه نگاه بنداز گفتم kda
kda 36 zeus نمیبینی اونجا فکر کنم انقدر ازت سواستفاده کردن دیگه قاط زدی
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
آقا جان شهاب این چه طرز صحبت کردن با بزرگ ترت هست؟ من باهاش همیشه شوخی میکنم ولی بازم این اجازه رو نمیدم به خودم...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یعنی چی ؟ قلبم اینطوره دلیل نمیشه ساده لوح باشم عرض کنم 100 تا مثل شما رو میبرم لبه چشمه تشنه برت میگردونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (09-19-2015)
هنوز بهش یاد ندادن ، 90 % بچه های امروزی اینجورین مثل شما ها کم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دهه قبل از ما از بزرگتر میترسیدن ، دهه 60 ها نمترسیدن احترام میذاشتن اما این نسل ها جوری بار اومدن که نه میترسن نه احترامی بلدن و نمیدونن چطوری با بزرگ تر صحبت کنن اینم آینده ایران ، gg wp
دوستان مدرسه برو شما رو با این شعر به خدا میسپارم
شـروع هر کــار خــوب بــا نــام و یـاد خـداســت
همـــان خــدای زیـــبا که داد به ما این کــلاس
فرشته زمینی کلاسم پسر نازنین و با حواسم
بارون مــیاد ریـز ریـز تـو دشـت پــاک و تــمیز
ســلام من به شــما شــکوفــه های عــزیـز
غنـچه های قشـنگم بــچــه هـای زرنگـــــم
امیدوارم خوب باشید همیشه محبوب باشید
بازی کــنید بخـــندید در روی غــــــــم ببندید
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
FCB (09-19-2015),mahbodfm (09-19-2015),Mohammad_ai69 (09-19-2015),UnHoLy666 (09-19-2015)
.....
ویرایش توسط mahbodfm : 02-24-2017 در ساعت 04:42 AM
ما (لر ها ) به دی میگیم مادر ،الان اون دیشو یعنی چی؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©