This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نرم افزار دیتابیس داشت بروزرسانی میشد ، یه مشکلی پیش اومده بود که حل شد
نرم افزار دیتابیس داشت بروزرسانی میشد ، یه مشکلی پیش اومده بود که حل شد
از اینجا هم یه سلامی میکنم به اون برادر روس **خلی که روشان رو scan میکنه
روس ها 95% نوب هستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2% بازکن حرفه ای تیم های مهم هستن
3% هم بازی کن های خوب توی رنک های بالا هستن در حد خفن !
تا 10 کیلیو متری این جا گیم نتی وجود نداره که دوتا2 داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای همین هست که من فقط دوست دارم کارم برای خودم باشه !
به قول اسی
اگر خوشبختی را برای يک ساعت می خواهيد، چرت بزنيد.
اگر خوشبختی را برای يک روز می خواهيد، به پيك نيك برويد.
اگر خوشبختی را برای يک هفته می خواهيد، به تعطيلات برويد.
اگر خوشبختی را برای يک ماه می خواهيد، ازدواج كنيد.
اگر خوشبختی را برای يک سال می خواهيد، ثروت به ارث ببريد.
اگر خوشبختی را برای يک عمر می خواهيد،
ياد بگيريد كاری را كه انجام می دهيد دوست داشته باشيد .........
استیو جابز
10 هزار ساعتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وات د
من رو اکانت اصلیم 4700 ساعت
با بقیه اکانت ها جمعا 5200 ساعت !
10000 از کجا آوردی؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
همین الان بعد از 3 ساعت Batman v Superman رو دیدم.
فقط یک کلمه در وصفش: محشره!! جلوه های ویژه رو عشقه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من که یه دیسی فن متعصب وحشتناکمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینو دیدم حالم بهم خورد واقعان
کلی ارک قشنگ توی جاستیس لیگ بود که اینا میتونستن فیلم کنن دقیق اومدن جدید ترین داستانش رو دارن میسازن حسابی هم گند زدن توش به حدی که خود دی سی هم فهمید
اومد داستان کمیک رو از اول شروع کرده ریبرث رو داد بیرون
از یه طرف هم خود طرفدار ها توی سایت یه طومار درست کردن فکر کنم به چند میلیون رسیده باشه تا الان که نزارن زک اسنایدر قسمت بعدی فیلم رو بسازه
عمرمونه ... ولی بازم میگم دیگه نمیشه ولش کرد من خودم جز کسایی هستم که دوتا 2 رو با بتاکی خریدم و کلی gift دادم به اونایی که دنبال ذوتا 2 بودن و پول نداشتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط javgir : 07-07-2016 در ساعت 07:56 AM
واللا تو اصفهان دوتا گیم نت بیشتر دوتا2 ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خو منم یک ساعت میرفتم تا به گیم نت برسم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
کسی پست هاتو پاک نمکینهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اشتباهی توی تاپیک :تشکیل تیم بدون شرایط خیلی خاص. نوشته بودی !
اصلا کاری به داستانش ندارم. فقط جلوه های ویژه! وای خدا واقعا عالی بود. جز آخرین صحنه فیلم که خاک از رو تابوت بلند میشد هیچ چیز دیگش ضایع نبود. دنبال اون صحنه میگردم که سوپرمن و غوله (ارکه) نیروی چشماشون به هم میخوره بزارم backgroundThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش: این عکس کیفیتش خیلی خوب نیست اما full hd رو که دان کردم خودم از km عکس میگیرم.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©