باشه پس ریفاند نمیکنم. 3 دلار هم اینجوری الکی رفت تو جیب استیم با این قانون های دست و پا گیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باشه پس ریفاند نمیکنم. 3 دلار هم اینجوری الکی رفت تو جیب استیم با این قانون های دست و پا گیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاشتباه از من بود بله باید 30 روز صبر کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
WardeN (07-17-2016)
مشكلي نيست
ميگه آيتمي كه به تازگي خريديد رو نميتونيد توي ماركت بفروشيد براي يك هفته
Audrey Hepburn
Mohammad.S (08-05-2016),Sharingan (08-05-2016)
آیتم هایی که توی مارکت هستن قیمت واقعی شون هست؟
مثلا من یه ست 100 دلاری از اسون دارم قیمتش همونه که توی مارکت زده دیگه ؟
والا چيزي كه تجربه به من نشون داده بعضي آيتم ها قيمت هاي مختلفي توي ماركت دارند البته آيتم هاي گرون قيمت كمتر اينجورين يعني مثل ميوه ميمونه كه هر جاي كشور يه قيمته مثلا ممكنه يه ست با قيمت كمتر هم گير بياد پس در نتيجه آيتم داريم تا آيتم شما بايد ببينيد دقيقا قيمت آيتم خودتون توي ماركت چقدرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
خوب همین دیگه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قیمت آیتم من 100 دلاره توی مارکت هم همین قیمت هست ولی قیمت اصلی ایتم رو از کجا میشه فهمید ؟
اگه فقط رنج قيمت صد دلار داره قيمتش همينه غير از اين نيس بايد بگرديد ببينيد همين ست رو با قيمت ديگه اي براي فروش گذاشتند يا نه اگه نه پس درسته قيمتش همينه البته گفتم بيشتر براي آيتم هاي رنج قيمت ١تا٢٠ دلار تفاوت قيمت مشاهده شده ولي آيتم هاي گرون قيمت كم
Audrey Hepburn
یه آیتم رو چهطوری میشه توی مارکت واسه فروش گذاشت ؟
واحد پول اکانت رو از کجا میشه فهمید ؟
و اینکه اگه یه ست رو آنباندل کرد بازم میشه فروخت ؟
باید استیم والت فعال باشه 30 روز هم از فعال شدنش گذشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودت انتخاب میکنی ، دلار امریکا رایج ترین هست
بله میشه فروخت به صورت تکه تکه ، هر پارت رو جدا جدا باید بفروشی
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mohammad.S (08-07-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©