چهطوری میشه یه ایتم رو توی مارکت فروخت ؟
یه هفتس دارم این سوال رو میپرسم
چهطوری میشه یه ایتم رو توی مارکت فروخت ؟
یه هفتس دارم این سوال رو میپرسم
باید steam wallet رو فعال کنی .... محمد ( mohamad_ai69 ) هزار بار توضیح داده توی این تاپیک چجوری فعالش کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم استیم والتش فعاله یا نه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا فرض میکنیم فعاله بعدش ؟!
سلام دوستان
من میخوام ویندوز عوض کنم
و محتویات دوتا2 و استیم ام توی درایو c هستش
میخواستم بدونم چطوری ازش بکاپ بگیرم و منتقلش کنم توی درایو دیگه ای تا بعد تغییر ویندوز مشکلی نداشته باشم!
steam => backup and restore gamesThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا 2 یا هر بازی دیگه ای که دارید رو انتخاب کنید بعدش هم درایوی که میخواید بک اپ اونجا ریخته بشه +مسیرش رو انتخاب کنید. بعد از نصب ویندوز ، میتونید از طریق استیم این بک اپ ها رو ری استور کنید.
استیم رو هم بهتره بعد از نصب ویندوز مستقیما دانلد کنید.چون اینطوری مطمعن تره و بعدا با باگ و فلان مواجه نمیشید حجمشم زیاد نیست................ ولی اگه به هر دلیل نمیخواید اونم دانلد کنید میتونید یه پوشه استیم جدید تو یه درایو دیگه بسازید، بعد فایل های داخل پوشه استیم اصلی رو paste , cut کنین به پوشه جدید فقط به جز پوشه common که داحل پوشه steamapps هستش، مسیرشم اینه:
Steam/SteamApps/common
همه پوشه ها به جز اینیکی رو انتقال بدین به پوشه جدید، معمولا وقتی از یه درایو به یه درایو دیگه کل پوشه استیم رو انتقال میدین هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی پون شما میخواید بعدش ویندوز عوض کنید بازم توصیه میشه که بعد از نصب ویندوز، برنامه استیم رو از اول دانلد و اپدیت کنین
Milad._.R (08-09-2016)
بهترین کار انتقال کامل پوشه استیم به یک درایو دیگه هست، با این کار حتی استیم گارد هم غیر فعال نخواهد شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون نکته استیم گاردشو نمیدونستم، اگه اینطور باشه برا کسی که mobile authenticator نداشته باشه خیلی خوبه جلوی هدر رفتن ۷ روز از زمانشو میگیره،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط تنها ایرادش اینه که بعدا برای دوتا ممکنه مشکل پیش بیاد چون بعد از راه اندازی ویندوز جدید، دوتا ۲ ای رو سیستم میمونه که روی یه ویندوز دیگه نصب شده بوده و فقط کپی شده به یه هارد درایو دیگه.
من خیلی وقته با گوشی اسیتم رو محافظت میکنم ولی جدیدا میزنه باید ترید 15 روز هولد بشه چون خیلی وقته از گوشی استفاده نکردی در صورتی که همه الان با گوشی وصل شدم استیم
جریان چیه چطور درستش کنم؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یعنی یه نفر پیدا نمیشه توی کل این انجمن راهنمایی کنه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
برای این که تریدتون ب تعویق نیفته باید استیم گارد رو رو استیم گوشی فعال کنید یعنی فقط لاگین کافی نیس یه مراحلی رو باید طی کنید تو همون قسمت استیم گارد. بعد از اون هرموقع که بخواین یوزر پس بزنید و برید تو اکانتتون یه کد میخواد ک باید از گوشی ببینی و وارد کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©