pakistan -This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pakistan -This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استیم رو کامل exit کنید و با run as administrator باز کنید سپس برید تو دوتا2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اینجوری هم درست نشد دوباره بعد از اینکه استیم رو که از Administrator باز کردید به جای اینکه دوتا 2 رو از استیم بیارید بالا برید از پوشش باز کنید steam/steamapps/common/dota 2 beta/game/bin/win32-win64 با توجه به نسخه ویندوزتون که 32 بیتیه یا 64
Mohammad_ai69 (06-01-2017)
لطفا کمکم کنین.
من دوتا2 رودانلود کردم و تمام شد بعد گزاشتم استیم نصبش کنه بعد که نصب تموم شد.
دوباره شروع کرد به دانلود کردن و دوتا2 روروباز دانلودمیکنه .
تو پوشه دوتا هم رفتم و دیدم که درست نصب شده.
لطفا راهنماییم کنین.
توضیحات بیشتر لازمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما دوتا2 رو از کجا دانلود کردین، اگه از خود استیم دانلود کنین که نصب نداره. بعد از نصب هم که میگین دوباره داره دانلد میکنه این حجم چقدره؟
اگه یه بک اپی از یه سایت دانلود کردین و اونو ری استور کردین دلیل اینکه بعد از به قول شما نصب دوباره داره دانلود میکنه میتونه قدیمی بودن بک اپ باشه.
اگه از خود استیم دانلد کردین که لطفا بیشتر توضیح بدین، احیانا اون درایوی که استیم توشه پر نشده که شما مجبور بشی محل نصب بازیا رو به یه درایو دیگه تغییر بدی؟
نه حل شده ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما یه بک آپ از بازی بگیز و بعد کلا استیم رو از اول دانلود کن توی یه پوشه دیگه نصب کن و از استیم جدید , بک آپ رو ریستور کن 100% درست میشه (به احتمال زیاد توی پوشه بازی فایل مخربی چیزی هست ...)
من از خود استیم دانلود کردم .
استیم دوتا رو نصب نکرد از 8گیگ به 16 گیگ تبدیل کرد.
توی پوشه ی دوتا2 توی استیم دوتا 2 هست ولی استیم بازی رو بالا نمیاره و باید از پوشه اجرا کنی
سلام من چند روزه نمیتونم وارد استیم بشم هرچی میزنم connection error میده.
لطفا کمکم کنید.
سلام من برنامه mud boxرو دانلود میکنم ولی وقتی نصبش میکنم معلوم نیست چجوری باید رانش کرد لطفا کمک کنید
دوتا ۲ از روی استیم پاک شده، بصورت جدا پلی میشه و اکانت هم میاره ولی توی استیم فقط شارتکی اش ادد میشه و آپدیت نمیکنه، کسی میدونه چطور درستش کنم ?
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©