خب پس اکانتش قدیمیه و خیلی وقت از آخرین خریدش میگذرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید یک خرید جدید انجام بدید
خب پس اکانتش قدیمیه و خیلی وقت از آخرین خریدش میگذرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید یک خرید جدید انجام بدید
سلام و خسته نباشید . داخل بازی دوتا دو وقتی بازی تموم میشه یه ریپلی گیم از باز پخش بازی هستش . اونو دانلود میکنم . کجا استیم باید برم فیلمی که از بازی دانلود شد دانلود کنم کامل
قسمت watch و بعد downloadsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دوستان وقتی من پلی رو در دوتا ۲ میزنم گزینه play قطع است و فقط اولین بار کار کرد لطفا کمک کنید
سلام
من حدودا 10 ماه پیش استارت بازی دوتا 2 زدم قبلنا از طریق گارنا بازی میکردم برنامه استیم نصب کردم بازی دوتا 2 دانلود کردم با استیم استارت زدم
من الان مشکلی که دارم نمیتونم چت کنم یا عضو گروهی بشم
همش اررور ریجیستری شماره موبایل میده من شماره موبایل میدم برام حتی اس ام اس هم میشه ولی باز میخام چت کنم دوباره شماره موبایل میخاد
اگر کسی راه حلی دارم به من کمک کنه مرسی
جدای از شماره موبایل باید خرید هم داخل استیم انجام داده باشید. باید کیف پول استیمتون رو وجه بریزید داخلش. برای اینکار باید گیفت کارت استیم ولت تهیه کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
lord_wolf7 (05-10-2019),Milad._.R (04-25-2019)
میشه بیشتر توضیح بدی من قبلا دوتا وارکرافت بازی میکردم با این زیاد آشناییی ندارم میشه لینک آموزش 0 تا 100 این بازی بهم بدید
آموزش ۰ تا ۱۰۰ من شخصا جایی رو سراغ ندارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی تاپیک های زیر را یک نگاه بندازید:
آموزش چند سیستم ابتدایی دوتا 2 برای تازه وارد ها
پرسش و پاسخ در مورد دوتا 2
معرفی موقعیت هیروها در بازی دوتا 2
نقش هیرو ها در دوتا 2
باز هم اگر سؤالی داشتید در بخش مربوطه بپرسید. من و سایر اعضای انجمن حدالامکان جوابگو خواهیم بود.
- جبران خلیل جبران
سلام من ویندوزم رو عوض کردم ولی وقتی برنامه استیم رو میخوام اجرا کنم(همه چی پاک شده جز بک آپ دوتا ام توی درایو دیگه)میزنه " استیم باید آنلاین باشه" در صورتیکه آنلاین هستم،با و بدون قندشکن چندبار پاکش کردم و از اول نصب کردم،کامپیوتر رو ریستارت کردم و مودم هم ریستارت شده ولی بازم همین پیغام رو میده سرویس کرده آخر شبی! کسی میدونه باید چه کرد؟
اینم پیغامش وقتی میخواد آپدیت بشه بعد از باز کردن برنامه:
Steam needs to be online to update. please confirm your network connection & try again
Dark Promise
Sharingan (05-26-2019)
Sharingan (05-26-2019)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©