اگه بخوام تو استیمم واسه خودم عکس بزارم باید چیکار کنم؟
اگه بخوام تو استیمم واسه خودم عکس بزارم باید چیکار کنم؟
فیلتر شکن میخواد ولی برو تو استیم بعد برو رو پروفایل یک قسمت داره ماله عکسه
user6858 (08-30-2017)
من دیروز چند تا آیتم برای دوتا2 خریدم و به صورت trade offer برام ارسال شده ولی الان توی قسمت incoming offer history موندن و پیغام Items Now Unavailable For Trade میده .... استیم گارد بیشتر از 5 ماهه که فعاله و هیچ بنی هم اکانت نداره چون چند ساعت قبلش یه آیتم به همین طریق دریافت کردم و وارد اینونتوری شد ولی بعدش این بلا سرش اومد
احتمالا تريد كامل نشده يعني كسي كه آيتم رو فرستاده بايد بزنه yes its a gift وگرنه شما هم بايد يه آيتم براش بفرستيد ولي اگه مطمئن هست كه درست فرستاده پس دو حالت پيش مياد يا شما تاييد نكرديد يا اون شخص تاييد نكرده يا اكانتش محدوده كه بيشتر احتمال ميدم اون شخص كامفيرم نكرده باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بن بودن يا نبودن اكانت روي ارسال و گرفتن آيتم تاثيري نداره به استيم گارد مربوطه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
گزینه respond to offer نبوده که من بخوام تاییدش کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اينا كه گفتم نيس بيشتر نميدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
erebor (10-05-2017)
سلام بعد کلی وقت اومدیم دیدیم به به مثل همیشه سایت عالی و خوب....
اقا امروز ما اومدیم استیم همین 10 مین پیش دیدیم یه نفر مادو ادد کرد نمیشناختیمش بش پی ام دادم اینا بعد کامنت زیر پرویفایل دیدم که نوشته بودن هکر ریپورت اینا ماهم خلاصه ترسیدیم اینا بلوک کردیم ولی قبلش یع پی ام بش دادم که کی هستی اینا میخواستم ببینم الان تهدیدی یا کاری میتونه کنه البت من بلوکش کردم خلاصه میتونه کاری کنه؟
سلام دوستان
کسی میدونه چه راهی برای ادد کردن فرند ها در دوتا هست؟
یه سری ه میگن باید والت بخری
الان راهی هست بشه دورش زد؟؟
بگین لطفااااا خیلیییی نیازه
کسی نمیدونه؟
اگه خیلی قدیمی باشه اکانت که نمیخواد و الا باید حداقل 2دلار شارژ کنید تا امکان چت و ادد کردن فعال شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©