آیدی جدیدتو بگو ادد کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آیدی جدیدتو بگو ادد کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما منو ادد کنی که چی بشه؟
شما چند سالته ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینو بگه ببینیم طرف حسابمون کیه
سعی کن تو این دنیای مجازی طوری رفتار نکنی که فکر کنن از کون خر افتادی , شاید یک نفر بخواد کمکت کنه
عزیزم دلبندم! قرار بود کسی که اکانتش هک شده و پس گرفته رو اد کنم که نمی تونم شما که همین جا هستی هر چی بخای بگی می تونی بگی! یکم ذهنت رو بکار بنداز بفهم برا چی سوال کردم!
بچه ها می خوام ویندوز 8 نصب کنم الان ویندوزم 7 هس! کسی هس که ویندوز 8 داشته باشه(واستیم روش باشه البته) استیم رو 8 مشکلی نداره بازی ها چی؟
اینا d2,tf2,apb,cs:go
?
بعد می شه از پوشه استیم یه کپی بگیرم رو ویندوز 8 پیست کنم کار می کنه؟ رو 7 که می کنه!؟
هیچ مشکلی نخواهی داشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من ویندوز 8 Enterprise دارم که این نسخه ی تجاری هستش و قابلیت های زیادی داره که به درد کاربران خانگی نمی خوره ولی من چون دیدم کامله این ورژن رو نصب کردم و تا به الان به هیچ مشکلی از نظر بازی و نرم افزار نخوردم
ویرایش توسط Mr.Legendary : 02-28-2013 در ساعت 07:03 PM
کرک رو چی کار کردی ؟ نسخه اصل داری؟ اخه من هر جا دیدم کرک موقت داشتن چند روزه؟
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کپی پیست رو 8 هم فک نکنم مشکلی داشته باشه از این نرم افزار استفاده کن چون این کار رو هم به صورت فشرده و هم به صورت خودکارانجام میده.
البته این نرم افزار رجیستری ایش به مشکل برخورد و بعد از ریستور باید یک مقدار دانلود کنه.(در کل یه تست بزن قبلش تا مطمعن بشی)
در هر صورت اگه استفاده کردی نتیجه اش هم به من اطلاع بده.
در رابطه با هک آیدی ات هم چک کن ببین تو استارت آپ و رجیستری استارت آپت استیلر یا هر نرم افزاری که ممکنه با اون پسوردت دزدیده شده باشه ،نباشه.
موفق باشی.
steamBackupTool_1-2-1.rar
اگر کپی کنی پوشه رو کاملا مشکل داری توی ویندوز 8 ، بهت پیشنهاد میدم از کل بازی هات بک آپ بگیری بعد روی ویندوز 8 2باره استیم بریزی و بک آپ هایی که گرفتی رو رستور کنی.
اقا دوتا 2 من رفته از استیمم چشه لوگین میشم دوتا 2 ندارم یه ماهه بتا کی خریدم هنوز نمیتونم دوتا 2 بازی کنم
.................................................. .........
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©