داداش من هرچی اسم اینو عوض میکنم این استیم خودش موقع لاگین یکی میسازه ، چیکار کنم ؟! باز همون مشکلو دارم
داداش من هرچی اسم اینو عوض میکنم این استیم خودش موقع لاگین یکی میسازه ، چیکار کنم ؟! باز همون مشکلو دارم
آقا قاعدتا باید بعد اینکار استیمت یه آپدیت شه درست شه بعدش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن از یه Vp---n استفاده کن ببین بازم همین ارور رو میده؟
بلخره فهمیدم برا چه کسانی استیم و بازی کردن درسته و چه کسانی نمی تونن بازی کنن !
شما میتونید تست کنید تا خدتون اطمینان حاصل کنید
توی start ، cmd رو بزنید ( برا پینگ گرفتن )
بعد بنویسید : tracert 4.2.2.4
شروع میکنه به پینگ گرفتن تا فکر کنم عدد 9 تا 10 ( برا هر کس متفاوته ) ، بعدش میشه ستاره ، یعنی پینگ نمیگیره
این یعنی شما نمی توانید به (گتوی) بین الملل وصل شین و نتتون هنوز مشکل داره و نمیتونید از استیم و ... استفاده کنید اما میتونید دانلود کنید یا از نت استفاده کنید
مال منم هنوز درست نشده پس مشکل استیم و بازی دارم . عکس رو براتون میذارم تا متوجه شید
پشتیبانی هم میگه از دست ما کاری بر نمیاد ( البته چیزیم بلد نیستن . یه ساعت نشستم تا حالیشون کردم ! )
از دوستان می خوام اگر نتشون درسته یه عکس بذارن از پینگشون ، ممنون میشیم ( برای اطلاع دوستان دیگه )
Mohammad_ai69 (05-11-2013)
شما میتونید بازی کنید درسته ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 بار گرفتم و نتایج فرق داشت
در کل نمیتونم بازی کنم
دوتا 2 فول لگ
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فول لگ که به این ربطی نداره ، عزیز دلم !
ما صحبتمون سره اینکه : برا بعضی ها از جمله خودم ، هنوز که هنوزه ای پی بین الملل وصل نیست و نمیتونیم حتی استیم رو هم باز کنیم ( اعصابم خورد شده ، اینم شد بدبختی اخه )
برادر فرق تو با من در هیچیه
تو نمیتونی استیم رو باز کنی ولی من میتونم چه فایده ؟
از این 7 روزی که گذشت من روز 5 ام تونستم استیم رو لاگین کنم
من پینگم تو بازی 150 هستش ولی پر از Dly و LAG
بقیه دوستام هم همینطور حتی برخی اعضای سایت هم همین مشکل رو دارند
پس دید ؟ جفتمون نمیتونیم بازی کنیم , بعضیا همش دم از درست شدن نتشون میزنن ولی من که چیزی ندیدم نه خودم نه اطرافیانم نه توی شهرمون
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فرقش توی tred کردنه عزیزم
اینم واسه من 1 هفته میشه نتونستم بازی کنم . http://www.8pic.ir/images/78434158822348324799.jpg در ضمن اونایی که میگن نتشون درسته مشکلی ندارن . بگن از کجا اینترنت می گیرن . چون من می خوام ISP نت رو عوض کنم . مخابرات مشهد حالم رو دیگه دارن به هم می زنن . یکی بگه الان کدوم isp تو مشهد مشکلی نداره . برم از اونجا نت بگیرم !!!!!!!!!!
ویرایش توسط Nightmare : 05-11-2013 در ساعت 05:06 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©