اگه بعدش بانک های ایرانی برن عضو شبکه جهانی s.w.i.f.t بشن آره چون میدونم که از این سمت ابراز علاقه مندی کردن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بعدش بانک های ایرانی برن عضو شبکه جهانی s.w.i.f.t بشن آره چون میدونم که از این سمت ابراز علاقه مندی کردن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از شرایط همین بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا کسی در مورد ps4 و انلاین بازی کردن با کنسول و... اطلاعاتی داره؟
یه سری مشکلات دارم
چطوری اونجا خرجش بالاست؟ اینترنتش یا قطعات کامپیوترش یا درآمد مردمشون کمه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (12-23-2015)
منم میدونم نسبت درامد قیمت خرید اینجور چیزا خیلی خوبه اونجا ولی برای اینا باید سرکار باشی و درامد داشته باشی که با گیمینگ خیلی فرق داره . از این سایت میتونی ببینی چقدر خرج داره زندگی توی هر کشور Cost of Living in United States. Prices in United States. Updated Dec 2015 . سایتش همون اولش اون کشور رو با ایران مقایسه میکنه مثلا : میانگین کرایه توی امریکا 140% از ایران بیشتره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چندتا ویدیو دیدم توی یوتیوب که صحبت میکردن که توی امریکا بری دنبال گیم و نتونی موفق شی دیگه کلا همه چی تو از دست میدی از 35000$ تا 100000$ زیر قرض میری (یادم نیست لینکش :/ )
ولی فکر کنم توی آلمان و روسیه اینا واسه گیم بهتر باشه .
قیمت اینترنت توی ایران فکر کنم از همه کشور ها بیشتره لووول
ببخشید مگه اینجا ما 24 ساعته بازی میکنیم بعد یه پولی از آسمون میاد میره تو حسابمون باهاش پول نت ، برق و.. میپردازیم !!! خوب معلوم هر جا کار نکنی درآمد نداشته باشی بد بخت میشی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی واضحه برای چی 140% گرون تر هست چون تاکسی تو امریکا دربست هست ولی از اون طرف حمل و نقل عمومی مثل مترو و اتوبوس های خطی خیلی ارزون تموم میشه براشون.
تو یه فیلم نشون میداد طرف از یه شهر بره به یه شهر دیگه 2000$ دلار براش آب میخورد اگر با تاکسی میرفت ولی با مترو 5$.
توی همین سایت داره میگه در مرکز شهر ماهیانه خرج هر فرد آپارتمان نشین 1144$ هست.(میان گین) اصلا نه چون گیمر هست 1500$ ولی این رو در نظر بگیر در آمریکا برای 40 ساعت کار کردن در هفته (کار اداری پیش پا افتاده برای افرادی با تحصیلات کم) ماهی 3000$ حقوق میگیرن(که با کسر مالیات 2700$ میریزن به حسابشون که دقیقا تو همین سایت هم گفته)
توی این سایت داره میگه هزینه زندگی در آمریکا 80% بیشتر از ایران هست ولی نمیگه درآمد در امریکا 200% بشتر از ایران هست.
---
روسیه که معلومه خخخخ همه شدن گیمر نوب که ریخته
ببخشید اگر تند صحبت کردم منظوری نداشتم ، فقط میخواستم به عمق فاجعه پی ببری.
----
پ.ن
الان متوجه شدم چرا روسیه برای بازی بهتر هست
روسیه و اکراین ارزان ترین تعرفه های اینترنت رو در دنیا دارن.
ویرایش توسط ATER : 12-23-2015 در ساعت 11:24 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
هزینه ازدواج تو سنفرانسیسکو 4000 دلار O-o
ناموسا اینجا حداقل یه 50میلیونی اب میخوره
خرید اپارتمان مرکز شهر 12000 دلار تو تهران الان خونه 50متری زیر 200میلیون پیدا نمیشه
بریم اونجا عروسی کنیم بیایم
تازه حقوق رو هم در نظر بگیریم طبق گفته اقا اتر یه کارگر معمولی اینجا 800تومان میگیره اونجا 3000$
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
اینا میانگینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازه اونم 12000$ هر متره نه اپارتمان ))))
Persian Leopard (12-23-2015)
به square meter توجه نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میانگین باشه مگه حالا عروسی شاهانه میخواین بگیرین
اینجوری مسکنش خیلی بدبختیه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
توی بوشهر ما خونه قیمتش از کشورهایی مثل ترکیه و خیلی از کشورهای دیگه گرونتره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©