This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خود استیکره
[SIGPIC][/SIGPIC]
براي حالت سينگل نه نياز به اينترنت خاصي نيست اينترنتش فقط براي خريد ماشين و ارتقا ماشين و ... فكر كنم ولي بايد هميشه انلاين باشيدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با توجه به اسم تاپیک من اومدم بگم چه حسی دارم آقا من رسما عاشق تیمبر شدم یعنی فااااااااان ترین هیرویی هست که تاحالا دیدم همینطوری آدم ول میگرده کیل میگیره بعد کاراکترش هم خیلی باحاله اصن دلم نمیاد به جز تیمبر پیک بدم دیگه
: |
نمیدونم واقعا چه گناهی کردم که با یه مشت گاو هم تیمی میشم
Match 2466474448 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اینوکر بودم
من اول بازی 9 کیل داشتم با 1 دث، میدل هم از لحاظ لست هیت و دینای از وایپر جلو بودم و ss جوین داد و کیل گرفتم، میداس هم نسبتا خوب اوردم و بعدش اینقدر کیل و ... زیاد داشتم که خیلی سریع آیتم اوردم. ولی سر روشان یه فایتو باختیم و بعد از اون هاسکار بلید میل و bkb آورد و من دیگه کاری نمیتونستم بکنم، PA تا مین 40 وایساده بود فارم هنوز آیتم نیورده بود یعنی به معنای واقعی کلمه carry ما useless shit بود آخرشم چند جا تلاش کردیم پوش بدیم ولی فایتارو باختیم و تیم حریف بای بک کردن بعد میگید چرا اکانت من بدبخت hs نمیشه
واقعا دیگه عصاب نمونده. یه گیم رفتیم با ایدی جدید بعد 2 تا وین کرده بودم بعد با کلی ذوق شوق گیم سوم رفتیم life پیک دادیم رفتیم 10farm ثاینیه نگذشته بود fb از یارمون darkseer گرفن بعد tp کر به 10 ثانیه نکشید باز مرد بعد فهمیدیم یارو feeder هست خلاصه 18 بار top مرد من دیگه واقعا تحملم بعد کیل 9 تموم شد فوش.... خلاصه.....gg شدیم یارو تا اخر بازی 28 تا dead داد. خلاصه بگذریم گفتیم یه گیم دیگه بریم رفتیم دیدیم باز یکی ds پیک داد دوباره همون داستان خلاصه بعد feed پنجم زدیم گوشی تو دیوار الان از 4 جا lcd شکسته.
اگه مشیه یه گیم دیگه معرفی کنید واقعا دیگه نمیشه....
lol چه جور گیمیه؟
ویرایش توسط TheNiGhTwOLFs : 06-28-2016 در ساعت 03:38 AM
یعنی این انجمن فقط اینو کم داشت Kapppppppaaaa
-------------
اپیزود اخری GOT فوالعاده بود یعنی چیز هایی که رخ داد توی این اپیزود سریال رو از این رو به اون رو کرد
-----------
راستی تو صفحه قبل درمورد nfs بنظرتون چه بازیه ماشین برای Ps4 بهتره؟ یکی میخوام بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم the crew? nfs? DC? البته dc یه بدی داره اینه که اوپن ورلد نیست
bayani (06-28-2016)
من هر وقت اینو میبینم یاد هومن میوفتم ، حس میکنم این شکلیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Hooman.J (06-28-2016),Soul Keeper (06-28-2016)
آنلاین بود؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچ بازی ای ، آنلاین نمیشه ، هیچ بازی آنلاینی استراتژیک نمیشه ، هیچ بازی استراتژیک آنلاینی ، دوتا نمیشه .
"I'm the beast of bedtime tales."
w3c (06-28-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©