من منظورم این بود که الان اگه بخوام تو استیم یه کلن رو سرچ کنم چیکار کنم ؟!
من منظورم این بود که الان اگه بخوام تو استیم یه کلن رو سرچ کنم چیکار کنم ؟!
SHARK (04-13-2014)
استیم مثل گارنا کلن نداره ولی گروه داره که دوستات که توی اون گروه هستن میتونن دعوتت کنن به گروه یا این که لینکشو گیر بیاری واردش بشی مثل گروه دوتابازThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (04-13-2014),SHARK (04-13-2014)
اگه منظورتون تیم باشه باید دوتا 2 رو اجرا کنید ، بعد از گزینه های بالای صفحه وارد قسمت Community بشید که اونجا در Pro team list لیست تیم های بزرگ وجود داره و با Creat new team هم میتونید یک تیم برای خودتون بسازید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mohammad_ai69 (04-13-2014),SHARK (04-13-2014)
سلام و خسته نباشید همگی.
چه میکنن این روس ها!!
تقلبی :
http://steamcommnunuity.com
اصل :
Steam Community
افزونه FlagFox هم رو مرورگر فایرفاکس نصب کنید تا پرچم کشوری که سرور توش هست رو نشون بده یوقت اشتباهی لاگینی چیزی نکنید،قندشکن روشن باشه ادم حواسش به ادرس نیست!
کم مونده بود حرکت اشتباه بزنم!!
MasteR (04-13-2014),Mohammad_ai69 (04-13-2014),WardeN (04-13-2014)
درود.
ببخشید یه سوال دارم اگه زحمتی نیست جواب بدید...
چجوری باید Gorup ساخت ؟!
بعد چه قدر ظرفیت داره ؟!
درود.
از چند ساعت پیش استیمم بالا نمیاد
نمیدونم چه مرگشه
اینم مدرکش
چه مرگشه ؟!
کمکم کنید چون فردا مسابقه 1v1 دارم نمیخوام از دستش بدم
لطفا
فیکس گردید
Steam Status · Is Steam Down?
عزیزم نمیدونم شما چرا علاقه داری تاپیک جدید ایجاد کنی همیشه :d بخدا توی خود تاپیک استیم من یا دوستان جواب میدیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل کلی هستش اما تعدادی میتونن کانکت بشن و مشکل ندارن فیکس میشه به زودی الانم درست شد دوباره امکان داره باز قطع بشه
A_W_Z_2 (05-01-2014),Darktoheaven (05-01-2014)
درود.
برید تاپیک سوال و جواب در مورد استیم رو بنگرید...
سوال قبلیم بی جواب مونده
تشکر از راهنماییتون
بسته شود
اگر بتونم راهنمایی کنم حتما کمک میکنم ، راهنمایی الکی که بدرد نمیخوره ، اتفاقا سوالتون رو هم دیدم اما .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
معمولا زیاد سر میزنم سایت بتونم کمک کنم دریغ نمیکنم
موفق باشید
Darktoheaven (05-01-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©