آقا این آیتم autogragph کار اصلیش چی هست ؟ میشه خودمون هم تغییرش بدیم؟ کسی داره که میفروشه بگه من میخرم.
آقا این آیتم autogragph کار اصلیش چی هست ؟ میشه خودمون هم تغییرش بدیم؟ کسی داره که میفروشه بگه من میخرم.
ویرایش توسط Apdentist : 07-23-2015 در ساعت 07:57 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
برو با بات بازی کن که ربطی به اینترنت نداره ببین روی آخرین تنظیمات چقدر افت فریم داری فرین تا 30 تا خوبی تا 25 هم میشه تحمل کرد ولی زیر 25 لگه ، 60 هم که دیگه رون رون هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد بیا گزارش بده من بگم کدوم ها رو تغیر بدی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Apdentist (07-23-2015)
مرسی / فقط آخرین یعنی همه چی رو high کنم؟ اونا رو هم 100 درصد کنم؟ و اینکه کجا باید چک کنم افت فریمم رو؟ و آخرین بوت با پینگ 5؟ یا بوت فایند ؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
رو این حالت قرار بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2015-07-23_00001.jpg
روزلیشن هم آخریش رو انتخاب کن برو تو بازی با همین net_graph 1 چک کن.
بیا رفیق این توی بات .
2015-07-23_00005.jpg
اینم توی watch game بازی همین الانی
2015-07-23_00006.jpg
و اینکه این نوشته های گوشه رو چطوری ببرم داداش؟ اینایی که fps - ping رو نوشته.مرسی.
ویرایش توسط Apdentist : 07-23-2015 در ساعت 10:04 PM
کنسول رو باز می کنی بعد داخلش میزنیnet_graph 0This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای فعال کردن کنسول هم
Steam > Library > Right Click Dota > Properties > Set launch option > type -console >
shadow qulity رو بگذار رو med و texture هم بگذار رو med . باز عکس بگذار.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی وقتی تو بیس هستی یکی وقتی وست هستی شلووغ پلوغ هست.
الان گزاشتی ما یه چیزی بگیم یا دلمون بسوزه cpu i7 ram4 دیگه چی از یه لپ تاب میخوای باو بزار رو بالا این که GTA Vهم که 13 دی وی دی رو هم میخونه بدون لگ هم اجرا میشه اقا فحش دادن ازاده ؟
کی گفته i7 ملاک قوی بودن هست؟ الان i5 هایی هستن که از i7 هم بهتر عمل میکنن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گرافیک های 2 گیگی هست که از 4 گیگ بهتر عمل میکنن.
درکل قوی بودن اول به معماری ساخت ربط داره.
آقا یک سوال من ویندوز 8.1 professional دارم بعد product id و اینهاش ارجیناله بعد الان برام یک قسمت اومده زده get windows 10 الان من بزنم windows10 رو دانلود کنه اون وقت دوباره باید برم سی دی کی بخرم براش؟ یا نه همون کد قبلی میمونه کار میکنه؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©