نه چه موردی ! گفتم شاید شخصیت فیلم یا بازی چیزی باشه چون خیلی بدون مقدمه بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
نه چه موردی ! گفتم شاید شخصیت فیلم یا بازی چیزی باشه چون خیلی بدون مقدمه بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
رهی (07-28-2015)
یاد فیلم beowulf افتادم تو اونم یه زنه (آنجلینا جولی بازی میکرد) مثل یه همچین چیزی بود که میگی ولی کسیرو نمیکشت و وقتی از مردی بچه دار میشد بچهه هیولا بود و به شهرا حمله میکرد ........ خیلی آموزنده بود پیشنهاد میکنم ببینینشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رهی (07-28-2015)
جالب بود بد نیست این چیزها رو بدونیم
رهی (07-28-2015)
من یاده دزدان دریاییی کراییب افتادم
فکر کنم داستان فیلمشون رو از ما دزدیدن :/
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
رهی (07-28-2015)
ویرایش توسط Apdentist : 07-28-2015 در ساعت 02:28 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
چیز عجیب یا جالبی هست اینطور اتفاقات ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای اسلارک هم 2 تا EoS بستی با هم استک نمیشن
EoS فقط و فقط با لایف استیل استک میشه
دوستان درخواست رفع فیلتر steam رو دادم ( همینجوری خواستم ببینم میشه ) امیدوارم از فیلتر در بیاد ( با اینکه هممون دورش میزنیم)
اقا یه سوال چطوری میشه invetory رو ریست کرد ؟؟
که مثلا اکه از آدم دزدی بشه invetory رو برگرزدونی به یه زمان قبل ؟
بععععله ................. دوباره بازیه 2v5 رو بردم اینبار با یه خارجی ........ آخرا بازی وقتی دیدن کاری از دستشون بر نمیاد sf و sven لیو دادن وگرنه کلا 2v5 بود بازی
لینک : Match 1669110081 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
والو گفته دیگه آیتم های دزدیده شده رو پس نمیده،پس یعنی نمیشه برگردوندشون.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
The Viper (07-29-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©